Article image

Víkend otců: Zábava pro tatínky i děti

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
2:1
Synot liga, 25. kolo so 25. 4. 2015, 17:00
Reportáž

Utkání se Slavií bude věnováno především otcům a jejich dětem. Na co se může těšit v rámci doprovodného programu každý návštěvník sobotního šlágru?

Aktivity ve fanzóně jsou ale určeny pro celou rodinu. Věříme, že každý si najde svoje a příjemně se svými nejbližšími stráví sobotní podvečer na fotbale. 

Co vás tedy čeká od 15:30?

Aktivity Víkendu otců

Pro prvních 300 tatínků s dětmi na stadionu máme drobný dárek v podobě placky Díky, táto. S plackou i tátou se navíc můžete vyfotit a soutěžit o zajímavé ceny včetně víkendového pobytu na Valašsku pro celou rodinu. Více informací naleznete na www.vikendotcu.cz.

Autogramiáda Štefana "Pišty" Mihálika

Před utkáním se vám v naší fanzóně u hlavní tribuny podepíše na kartičku tatínek hráče A-týmu Ondřeje Mihálika - obávaný střelec Štefan Mihálik. Pišta byl dokonce jedním z prvních profesionálních fotbalistů v Jablonci a v sezoně 1992/93 nastřílel v 19 letech v druhé lize celkem 18 branek.

Výstava vozů Hyundai

Všichni tatínkové i synové určitě ocení, že si budou moc ošahat některé z vybraných rodinných vozů Hyundai přímo na stadionu. Všechna vystavená auta dodal autorizovaný prodejce společnost Hyundai auto Koutek.

Taneční vystoupení

Děvčata ze skupiny DIAMONDS si pro tatínky ale i ostatní fanoušky připravila fotbalové taneční vystoupení. 

Rodinný sektor a fanzóna

Jako tradičně pro vás chystáme bohatý doprovodný program:

  • Hudební stage s moderátorem
  • Konzole XBOX
  • Nafukovací hrad
  • Malování obličejů
  • Modelování balonků

Sleva na rodinné vstupné

Pro tatínky s dětmi máme i speciální slevu na vstupné do rodinného sektoru. Voucher na slevu si můžete stáhnout elektronicky ZDE. Potom ho stačí doma vytisknout, přinést na stadion a uplatnit u některé z hlavních pokladen, které se nacházejí u hlavního vstupu stadionu Střelnice.

Poukaz na slevu získáte například i při návštěvě jabloneckého bazénu nebo jste ho v podobě letáku dostali přímo do vaší schránky. 


Author Redakce
Sdílet článek