Article image

Stáhněte si zápasový bulletin 25. kola SYNOT ligy

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
2:1
Synot liga, 25. kolo so 25. 4. 2015, 17:00
Reportáž

Po týdnu čekání se opět naši hráči představí na Střelnici a proto nechybí ani další vydání zápasové magazínu Jablonecký gól, který si můžete stáhnout již nyní na našem webu. A co vás v aktuálním čísle čeká?

Na našeho sobotního soupeře si posvítil asistent trenéra Jiří Chytrý, o situaci ve Slavii Praha a aktuální atmosféře v kabině promluvil trenér sešívaných Miroslav Beránek.

V obsáhlém rozhovoru jsme vyzpovídali našeho nejlepšího střelce Filipa Nováka, který v Jablonci zažívá dosud nejlepší část své fotbalové kariéry.

Ohlédneme se za uplynulými zápasy A týmu doma s Hradcem a na Julisce s Duklou Praha v podrobném statistickém rozboru. Chybět samozřejmě nemůže reportáž z postupového utkání do semifinále Poháru FAČR přes Spartu Praha, kterou jsme na Střelnici porazili 2:0!

Přineseme vám zajímavou koláž fotografií našich hráčů z dětství, kdy začínali s fotbalem. To vše v rámci podpory ligového projektu Víkend otců, který je symbolem pro 25. kolo SYNOT ligy.

Chybět nebude také ohlédnutí za podzimní remízou v Edenu se Slavií Praha, soupisky obou družstev a výsledky ligového dorostu a juniorů.

Jablonecký gól 25. kola si můžete stáhnout ZDE, k dostání bude také zdarma u vstupu na stadion.

Můžete si také prohlédnout obsah bulletinu prostřednictvím služby ISSUU.


Author Martin Bergman
Sdílet článek