Article image

A-tým v sobotu startuje na turnaji v Čelákovicích

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zbrojovka Brno
2:1
Přátelská utkání, přát. so 27. 6. 2015, 11:30
Reportáž

Jablonecký tým se v rámci letní přípravy zúčastní tuto sobotu kvalitně obsazeného turnaje čtyř ligových týmů v Čelákovicích u Prahy, kde odehraje dva zápasy.

Letní mezinárodní turnaj ligových týmů o takzvaný „Ministerský pohár“ navazuje zvolna na předchozí úspěšné ročníky, kdy v Čelákovicích týmy bojovaly v rámci letní přípravy o „Pohár starosty města Čelákovic“. Na malebném stadionu „U Hájku“ je tuto sobotu 27. června na programu druhý ročník této akce, letos i za účasti jabloneckého klubu. Na turnaji se dále představí pražská Slavia, Zbrojovka Brno a zahraniční zastoupení obstará slovenský účastník předkol Evropské ligy Slovan Bratislava.

Turnaj pořádá místní tým SK Union Čelákovice, spolupořadatelem je také Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Jablonecký klub se v Čelákovicích naposledy představil v roce 2012, z prvenství se na stadionu U Hájku radoval v roce 2005.

Program letošního turnaje startuje už v 9:45 prvním semifinálovým zápasem Slavie se Slovanem Bratislava. Náš tým se představí od 11:15 hodin v druhém semifinálovém duelu proti Zbrojovce Brno. Vítězové ze semifinálových dvojic se utkají v odpoledním finále, ještě předtím se střetnou poražení semifinalisté v boji o třetí místo. Všechny zápasy se dle pravidel turnaje hrají na 2x40 minut, kluby mohou vícekrát střídat, do utkání navíc může zasáhnout až 18 hráčů z jednoho týmu. V případě vyloučení hráče, nesmí potrestaný fotbalista nastoupit v následujícím duelu.

Program turnaje:

  •   9.45 hod.  Slavia Praha – Slovan Bratislava
  • 11.30 hod. FK Jablonec – Zbrojovka Brno
  • 15.00 hod. Utkání o třetí místo
  • 16.45 hod. Finále Ministerského poháru 2015

Author Jan Bendl
Sdílet článek