Article image

První zápas v Rakousku proti FSV Frankfurt

Team logo Team logo
FK Jablonec FSV Frankfurt
2:2
Přátelská utkání, přát. so 4. 7. 2015, 17:00
Reportáž

Dnes od 17 hodin nastoupíme k prvnímu přátelskému utkání na rakouském soustředění. V městečku Ottensheim si to od 17 hodin rozdáme s německým týmem FSV Frankfurt.

Do prvního zápasu v Rakousku jdou naši hráči z plného tréninkového zatížení a trenér Jaroslav Šilhavý vnímá konfrontaci s FSV Frankfurt, který hraje druhou německou Bundesligu, jako dobrý test před nadcházejícími boji v předkole Evropské ligy.

„Je to tady náš první zápas a chtěli bychom vystřídat všechny hráče, kteří jsou k dispozici. Je to první test hráčů s těžším soupeřem, byť jsme odehráli již dva zápasy na turnaji v Čelákovicích. Tito zahraniční soupeři se budou více podobat týmům, které nás čekají v kvalifikaci Evropské ligy. Frankfurt do toho určitě zapadá, byť hraje druhou ligu. Druhá německá liga má velmi dobrou úroveň a bude to dobrý soupeř pro náš test," říká před odpoledním zápasem trenér Jaroslav Šilhavý.

S největší pravděpodobností bude zápas možné sledovat živě v přenosu na internetu. Až budeme mít k dispozici odkaz, vložíme jej sem do článku a na naše sociální sítě, kde budeme zejména na Twitteru informovat o průběhu zápasu. V Rakousku nás po tomto duelu čekají ještě tři zápasy před návratem do České republiky.


Author Martin Bergman
Sdílet článek