Article image

Druhý zápas v Rakousku s Rapidem Vídeň

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Rapid Vídeň
0:0
Přátelská utkání, přát. st 8. 7. 2015, 18:30
Reportáž

Druhé utkání na soustředění v Rakousku odehrajeme dnes od 18:30 hodin proti Rapidu Vídeň. Zápas můžete sledovat živě v online TV přenosu.

První utkání na rakouském herním soustředění jsme hráli s německým FSV Frankfurt a zápas skončil 2:2. Naše branky vstřelili Vít Beneš a Nermin Crnkić. Druhý herní test je s účastníkem první rakouské ligy Rapidem Vídeň a hrát se bude na stadionu v městečku Wels (Kopernikusstrasse 1a, 4600 Wels).

„Na zápas s Rapidem jsme se připravili jako na každý jiný zápas. Čeká nás asi nejkvalitnější soupeř, hraje rakouskou Bundesligu. Očekávám, že nás Rapid hodně prověří a ukáže nám případné nedostatky. Věřím, že to bude z naší strany kvalitní zápas a bude to dobrý test,“ říká k zápasu trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý.

Počasí by nemělo být tropické jako v našem prvním zápase, kdy teploměr ukazoval teplotu nad 35 stupni. Trenér Jaroslav Šilhavý má navíc k dispozici záložníka Michala Trávníka a včera se k týmu připojili Filip Novák a Ruslan Mingazov. Zápas s držitelem 32 rakouských titulů začíná dnes v 18:30 hodin a sledovat ho můžete v přímém přenosu!


Author Martin Bergman
Sdílet článek