Article image

V sobotu hrajeme generálku s Varnsdorfem

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Varnsdorf
1:0
Přátelská utkání, přát. so 18. 7. 2015, 17:00
Reportáž

V sobotu od 17 hodin nás na Střelnici čeká poslední přípravné utkání před startem nové sezony. Do Jablonce přijede Varnsdorf. Utkání můžete na Střelnici sledovat ZDARMA!

Po soustředění v Rakousku nás čeká generálka před ligovým startem a účastí v předkole Evropské ligy UEFA. Náš posílený tým má před sebou těžkou sezonu, kde bude chtít minimálně zopakovat loňské tažení ligovou a pohárovou soutěží.

V sobotním utkání, na které se neplatí vstupné, se vám poprvé na domácím stadionu představí naše nové letní posily Tomáš WágnerStanislav Tecl, Vjačeslav Karavaev, Michal Trávník a brankář Michal Bárta. Chybět samozřejmě nebudou také naše stálice jako kapitán Tomáš Hübschman, nejlepší střelec minulého ročníku ligy Filip Novák či zkušený stoper Vít Beneš, který se na mistrovské zápasy už těší. "Těším se, i všichni kluci se už těší. Soustředění bylo dlouhé, ale hodně nám toho ukázalo. Teď nás čeká generálka a pak už to, myslím si, pojede dobře," říká s úsměvem Vít Beneš.

Nenechte si ujít možnost vidět v akci naše hráče před ostrým startem, navíc proti tradičnímu soupeři. Z Varnsdorfu mj. pochází také náš majitel Miroslav Pelta a na lavičce druholigového účastníka nyní velí náš bývalý hráč a trenér Roman Skuhravý. 

Pro ligovou generálku, která se odehraje v sobotu 18. července od 17 hodin na Střelnici, bude otevřen jen hlavní vstup na stadion u multifunkční budovy Střelnice. Přístupná bude pouze hlavní tribuna A (plánek stadionu najdete zde). A nezapomeňte, zápas sledujte zdarma přímo na Střelnici.


Author Martin Bergman
Sdílet článek