Article image

Informace pro účastníky zájezdu na Ajax

Team logo Team logo
AFC Ajax FK Jablonec
1:0
Evropská liga, 4předk1 čt 20. 8. 2015, 19:00
Reportáž

Tři autobusy fanoušků nás pojedou podpořit do Amsterdamu na první utkání play off Evropské ligy proti Ajaxu. V článku najdete veškeré potřebné informace k cestě na zápas.

Děkujeme fanouškům, že s námi vyrazíte za nizozemským dobrodružstvím v Amsterdam Areně. Z Jablonce na play off Evropské ligy jedou tři autobusy fanoušků, aby podpořili naše hráče v důležité bitvě. 

Časový harmonogram 

  • středa 19. 8. 2015

22:30 hod - přistavení autobusu (stadion Střelnice)

22:45 hod - odjezd z Jablonce

  • čtvrtek 20. 8. 2015

12:00 hod - příjezd do Amsterdamu

19:00 hod - utkání play off EL (Amsterdam ArenA)

22:30 hod - odjezd z Amsterdamu ihned po utkání

  • pátek 21. 8. 2015

11:00 hod - návrat do Jablonce

Pozn.: Buďte v místě odjezdu na Střelnici včas, autobusy díky cestovnímu plánu nemohou čekat!

Od stadionu do centra a zpět

Po příjezdu ke stadionu Amsterdam ArenA budete mít do zápasu volný program. Od stadionu jezdí každých deset minut metro do centra města ze stanice Station Bijlmer ArenA. Mapu města s trasou metra si můžete zobrazit ZDE. Stanice ve středu města se jmenuje Centraal Station a cesta metrem zabere něco málo přes 20 minut.  

Dbejte na to, abyste byli zpět u stadionu včas, a to zejména díky důkladným kontrolám u vstupu na stadion!

Kam se v Amsterdamu podívat?

Amsterdam nabízí návštěvníkům mnohé památky, které určitě stojí za to poznat a vidět na vlastní oči. V tomto odkazu najdete výběr z nejzajímavějších míst v Amsterdamu, které byste mohli navštívit. 

Počasí by mělo být ve čtvrtek vlídné s polojasnou oblohou a teplotou okolo 22° Celsia. Pro aktuální počasí navštivte tento web.

Bezpečnostní pokyny pro fanoušky

Bezpečnostní pokyny pro hostující fanoušky v Amsterdam Areně si můžete stáhnout zde (anglicky). Důležité je být na stadionu včas kvůli bezpečnostním kontrolám. Na stadionu je přísný zákaz kouření, požívání alkoholu, nošení jakékoliv zbraně, používání pyrotechniky a užívání drog. Právě k drogám ještě klub Ajax Amsterdam vydal zvláštní upozornění: "V centru Amsterdamu se lidí snaží hostujícím fanouškům prodávat drogy. Nákup i prodej drog je zakázaný! Upozorňuje hostující fanoušky, aby drogy nekupovali, navíc jejich kvalita je velmi špatná. S drogami nebudete vpuštěni na stadion a budou zabaveny u vstupu!"

Veškeré porušení zákazů a nařízení pořadatelů se může posuzovat jako trestný čin proti zákonům Nizozemského království. Tresty v Nizozemsku jsou velmi vysoké, proto prosím předejděte komplikacím svým bezproblémovým přístupem.

Rozdělení do autobusů (aktualizováno)

Pro středeční odjezd autobusů jsou již připravené seznamy cestujících, které se již nebudou měnit a jsou platné pro cestu tam i zpět.

<#buttonLong>AUTOBUS 1 <#/buttonLong>

<#buttonLong>AUTOBUS 2 <#/buttonLong>

<#buttonLong>AUTOBUS 3 <#/buttonLong>


Author Martin Bergman
Sdílet článek