Article image

Máme vyprodáno! Děkujeme za podporu

Team logo Team logo
FK Jablonec AFC Ajax
0:0
Evropská liga, 4předk2 čt 27. 8. 2015, 18:00
Reportáž

Ve čtvrtek bude Střelnice svědkem jednoho z největších fotbalových svátků ve své dosavadní historii. Aby vše proběhlo hladce a všichni fanoušci si odnesli pěkný fotbalový zážitek, prosíme všechny návštěvníky o dodržování následujících pravidel.

Pokladny zůstanou uzavřeny

Celý stadion je pro odvetné utkání s Ajaxem vyprodaný. V den utkání proto budou všechny pokladny uzavřeny. Bez platné vstupenky proto nedoporučujeme ani chodit na stadion.

Dopravní omezení

V den utkání budou s ohledem na zajištění pořádku v okolí stadionu dohlížet desítky policistů. Žádáme všechny fanoušky i obyvatele z okolí stadionu o shovívavost především s dopravními opatřeními. Parkování i doprava bude řízena na základě dopravního značení.

Omezený vstup na západní "B" tribunu

S ohledem na bezpečnostní opatření u sektoru pro hostující fanoušky bude před zahájením utkání uzavřen horní vstup na západní "B" tribunu od jižní strany. Prosím proto všechny diváky, kteří mají vstupenku na západní tribunu, aby výjimečně před začátkem zápasu využili vstup spodní po kovových schodech od křižovatky Turnovská / Vrkoslavická (od Kauflandu). Pořadatelská služba bude na toto opatření připravena a budou posíleny kapacity u tohoto vstupu. Po skončení zápasu bude již odchod všech návštěvníků umožněn po obou stranách západní tribuny.

Brány stadionu se otevírají v 16:30

Turnikety na všech vstupech budou otevřeny 90 minut před výkopem, tedy v 16:30 hodin a na pořádek na stadionu bude dohlížet zvýšený počet členů pořadatelské služby. Je vysoce pravděpodobné, že stadion bude muset pojmout jednu z nejvyšších návštěv v dosavadní historii a zároveň velká část příznivců bude na stadionu poprvé. U vstupů bude navíc docházet ke zpřísněným bezpečnostním kontrolám. Z těchto důvodů žádáme všechny příznivce, aby dorazili na stadion s dostatečným předstihem.

<#buttonLong>Tisková zpráva Policie ČR k zápasu s Ajaxem <#/buttonLong>


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek