Article image

Vstupenky na Slavii jsou již v prodeji

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
0:0
Synot liga, 10. kolo so 17. 10. 2015, 14:30
Reportáž

AKTUALIZOVÁNO! Po reprezentační pauze se fotbal vrací na Střelnici. V sobotu 17. října přivítá Jablonec Slavii v rámci ligového Víkendu otců. Prodej vstupenek na zápas bude probíhat ve speciálním režimu.

Další velká fotbalová bitva se blíží! Hráči Jablonce budou bojovat o návrat na pohárové příčky a pokusí se napravit nelichotivou bilanci i pověst z této sezóny před domácím publikem. Na Střelnici přijede Slavia Praha, která nabírá druhý dech a netají se ambicemi poprat se o čelo tabulky. Utkání 10. kola SYNOT ligy se koná v sobotu 17. 10. 2015 od 14:30.

Víkend otců opět na Střelnici

Stejně jako na jaře se utkání odehraje v rámci ligového projektu Víkend otců. Proto na Střelnici zveme především tatínky s dětmi, ale samozřejmě i celé rodiny. Příjemně strávenému fotbalovému odpoledni nahrává brzký výkop utkání i zajímavý doprovodný program utkání včetně fotbalového divadelního představení pro děti, soutěží, sovičky Jizerky a mnoha dalšího.

Prodej vstupenek na zápas

Prodej vstupenek začíná ve čtvrtek 8. 10. 2015 a bude probíhat na sekretariátu klubu v úředních hodinách od 9:00 do 15:00.

Prodloužená otevírací doba pokladen na stadionu:

čtvrtek 15.10. 10:00 - 18:00 hodin

pátek 16.10. 10:00 - 17:00 hodin

POZOR: Všem domácím fanouškům doporučujeme, aby si vstupenky pořídili v předprodeji co nejdříve! Naším cílem je, aby utkání proběhlo po organizační stránce bezproblémově a váš fanouškovský zážitek ze sledování utkání byl na nejvyšší úrovni. Děkujeme za pochopení.

Informace pro fanoušky Slavie 

Fanouškům hostujícího týmu bude na utkání vyhrazen obvyklý sektor na tribuně C "Vlajkonoši hosté". Pro více informací ohledně vstupenek prosím vyčkejte na vyjádření Slavie. Prodej vstupenek na utkání v Jablonci pro hostující fanoušky bude probíhat výhradně v Praze na Slavii a v den utkání vstupenky na stadionu již nebudou k dispozici. 


Author Svatopluk Smysl
Sdílet článek