Article image

Mehanović hráčem utkání se Spartou

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
3:1
ePojisteni.cz liga, 18. kolo ne 26. 2. 2017, 17:30
Reportáž

Domácí výhra nad Spartou měla logicky pozitivní dopad i na tradiční hodnocení jednotlivých hráčů ze strany fanoušků.

Hlasování se zúčastnili permanentkáři, kteří hodnotili jednotlivé hráče známkou 1-5 (5 jako nejlepší, 1 za nejhorší výkon).

Nejvyšší průměrnou známku zaznamenal dvojnásobný střelec Mirzad Mehanović, jehož známka se v průměru vyšplhala na hodnotu 4,7. Kvalitně si podle fanoušků vedli také oba stopeři Beneš s Pernicou, brankář Hrubý, středový záložníci Pospíšil s Kubistou a v útoku Doležal i Pišta Mihálik, který naskočil do zápasu v druhé půli. Celá sestava hráčů včetně náhradníků si vysloužila známky vyšší než trojka, což svědčí o velké spokojenosti jabloneckého publika. Jen tak dál!

Jeden z hlasujících od nás opět získává poukaz na zboží z fanshopu v hodnotě 100 korun. Nejrychlejší správnou odpověď odeslal v rámci pravidel permanenktář Vladimír Herčík, kterému gratulujeme!

Mehanović nejlepším hráčem Jablonce

Průměrné známky hráčů podle hvězdičkového hodnocení permanentkářů za utkání FK Jablonec vs. AC Sparta Praha vypadají následovně:

Vlastimil Hrubý (4,5 *) - Nikola Janković (3,8 *), Luděk Pernica (4,2 *), Vít Beneš (4,2 *), Jaroslav Zelený (3,7 *) - Vojtěch Kubista (4,1 *), Martin Pospíšil (4,2 *) - Jaroslav Diviš (3,2 *), Mirzad Mehanović (4,7 *), Matěj Hanousek (3,8 *) - Martin Doležal (4,1 *).

Náhradníci s odehranými alespoň 20 minutami: Michal Trávník (3,4 *) a Ondřej Mihálik (4,3 *).


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek