Article image

Utkání s Hradcem v hasičském stylu

Na návštěvníky utkání s Hradcem čeká celá řada překvapení a novinek. Společně s HZS připravujeme speciální hasičský program pro fanoušky.

Na své si přijdou především ti nejmenší, ale i dospělí se mají na co těšit. Zábavný program pátečního utkání představí mnoho netradičních aktivit s hasičskou tématikou.

Ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Libereckého kraje – Jablonec n. N. bude akce za hlavní tribunou A probíhat již od 16:30.

Hasičský program

  • Přehlídka hasičských vozů Tatra a veterán Praga L (z roku 1918)
  • Představení hasičského vybavení a techniky
  • Ukázka hasičského sportu
  • Soutěže s hasičskou tématikou
  • Stan s informacemi o hasičském záchranném sboru
  • Modelová ukázka zásahu (od dětských hasičů)

Hasičský program bude po celou dobu doprovázen moderátorem a hudbou. V případě nepřízně počasí budeme muset program fanzóny upravit dle možností.

Ceremoniály a ocenění

Na hrací ploše před utkáním zároveň proběhne také slavnostní ceremoniál a v poločase klub ocení několik hrdinů z řad hasičů.

Novinky ve fanzóně

Jako vždy pro vás připravujeme i jabloneckou fanzónu se skákacím hradem a konzolemi XBOX. Novinkou pro všechny dětské fanoušky je malování obličejů a možnost naučit se modelovat balonky.

NEZAPOMEŇTE: V rodinném sektoru bude probíhat před i během utkání mnoho dalších aktivit (házení balonů do sektoru, poločasová autogramiáda a další).

Každý fanoušek samozřejmě dostane při vstupu na stadion zápasový bulletin ZDARMA a atraktivní děvčata z našeho Komanda vám donesou během utkání pivo až na tribunu.

Vstupenky na utkání se Spartou

Vstupenky na odvetu čtvrtfinále Poháru FAČR proti AC Sparta Praha, které se koná v úterý 14. dubna od 17:30, bude možné zakoupit na stadionu na pokladnách u hlavního vchodu od poločasu utkání s Hradcem až přibližně do 20:00.

Více o projektu JABLONEC HASIČŮM naleznete ve článku zde.


Author Svatopluk Smysl
Sdílet článek