Article image

Prodej vstupenek na Slavii odstartoval

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:1
HET liga, 15. kolo po 27. 11. 2017, 17:30
Reportáž

Poslední domácí utkání podzimní části HET ligy odehrajeme v pondělí 27. listopadu od 17:30 hodin. Naším soupeřem bude mistrovská Slavia Praha!

Prodejní místa vstupenek

Vstupenky nejsou z bezpečnostních důvodů v prodeji na internetu. Hlavní prodejní místo je sekretariát klubu, který je otevřen každý všední den od 7 do 15 hodin. Ve čtvrtek 23. listopadu pak bude ještě otevřeno Infocentrum u hlavní pokladny na Střelnici, kde se bude prodávat do večerních hodin. Vstupenky pro jablonecké příznivce můžete kupovat také na vybraných pobočkách Ticketstreamu v Jablonci nad Nisou a Liberci. Jejich seznam najdete ZDE.

Vstupenky pro fanoušky Slavie Praha se prodávají prostřednictvím pražského klubu. Více informací najdete na webu www.slavia.cz.

Zvýšení základního vstupného

Základní ceny vstupenek se podobně jako na Spartu zvýšily. Je to spojené s vyššími náklady na bezpečnost utkání. Zvýšení cen se však netýká dětského vstupného a vstupného pro ženy, studenty, důchodce a držitele průkazu ZTP!

Sazba základního vstupného je na tribuny A - Východ a JIH nastavena na 150 korun. Na tribunu B - západ jsou vstupenky za 140 korun.

Sektor vlajkonošů Slavie

Pro příznivce Slavie Praha je vyhrazen sektor vlajkonošů hostů, který je v prodeji prostřednictvím Slavie Praha. Cena vstupenky je 150 korun bez dalších slev. Více informací najdete na webu www.slavia.cz nebo KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ.

Výhoda pro majitele permanentek

Příznivci FK Jablonec, kteří vlastní permanentku na sezónu 2017/2018, mohou na JEDNU kartu koupit navíc dvě vstupenky pro další fanoušky Jablonce za standardní sezónní cenu! Tedy za 120 korun na tribunu A – východ a za 110 korun na tribunu B – západ.

Tuto zvýhodněnou nabídku mohou majitele permanentek uplatnit POUZE na sekretariátu klubu každý všední den od 7 do 15 hodin.

Ve čtvrtek 23. listopadu bude otevřeno INFOCENTRUM u hlavní poklady Stadionu Střelnice do 18 hodin!

Zlevněné permanentky stále v prodeji

Máme za sebou pět domácích ligových zápasů a přichází na řadu snižování cen sezónních permanentek. Včasným nákupem zlevněné permice si také zajistíte svá místa na nadcházející bitvu se Slavií Praha u nás na Střelnici.


Author Martin Bergman
Sdílet článek