Teplice HET liga, 3. kolo

FK Teplice

1
1

FK Jablonec

Martin Fillo
84’
80’
Ondřej Mihálik

Jablonečtí fotbalisté berou z nedělního duelu na teplických Stínadlech bod za končenou remízu 1:1. Naši fotbalisté vedli zásluhou střídajícího Mihálika, domácí srovnali Fillem z nařízené penalty.

Dvě změny oproti duelu s Plzní připravil pro utkání na teplických Stínadlech kouč Klucký, Diviše a Mihálika nahradili v základní jedenáctce Považanec a navrátilec Tecl.

Od prvních minut se oba týmy tlačily před branku soupeře. Rána domácího Kučery ze třetí minuty se mezi tyče nevešla. Náš tým předvedl dravý průnik Teclem podél brankové čáry, sražený balon hlavičkoval těsně mimo Hanousek. Po rohovém kopu Trávníka mířil taktéž hlavou jen do rukavic brankáře Doležal. V 17. minutě dostal teplický Fillo balon za jabloneckou obranu, hezky se uvolnil, ale střelu nasměroval nad Hrubého břevno. Ve 20. minutě uvolnil na druhé straně Tecl Masopusta, toho ve vápně stáhl Krob, ale rozhodčí Příhoda byl jiného názoru než nařídit pokutový kop a nechal pokračovat ve hře. Za vápnem napřáhl brzy poté k tvrdé střele také Považanec, k naší smůle ale jeho projektil mířil jen do středu branky, kde stál připravený Grigar. Velmi dobře hrající Tecl vysunul do vápna Masopusta, jeho střelu stačili tepličtí obránci na posledních chvíli srazit na roh. Jablonci se tlačil před branku Grigara, ale v rozhodujících momentech mu scházel větší klid.

Po změně stran mířil po jabloneckém rohovém kopu Hanousek vysoko nad. Domácí poprvé trefili prostor naší branky po padesáti minutách hry, Ljevakovič vyzkoušel připravenost Hrubého z dvaceti metrů. Teplice si začaly vynucovat územní převahu, dvakrát zakončoval nepřesně Fillo. Jablonec hrozil akcemi na levé straně, po jedné z nich sklepl balon vedle teplické svatyně Doležal. V 64. minutě měli velmi dobrou příležitost domácí, Vondráškův centr hlavičkoval pár centimetrů vedle Hrubého branky exjablonecký Vošahlík. Podobně nadějnou pozici měli i jablonečtí, po centru Hanouska vytáhl fantasticky hlavičku Kubisty brankář Grigar nad břevno! Po našem gólu volala také rychlá narážečka ve vápně Zeleného s Mihálikem, jenže prvně jmenovaný Grigara v teplické brance nedokázal překonat.

V 79. minutě už se jablonečtí radovali, střídající Mihálik se vydal na zteč domácí branky, navedl si míč na střed hřiště a přesnou střelou k tyči poslal Jablonec do vedení. Jenže jen o pět minut později stáhl v našem pokutovém území Hübschman Červenku a rozhodčí Příhoda nařídil pokutový kop. Z nařízené penalty pak srovnal skore Fillo. Technickou lahůdkou mohl strhnout vedení opět na jabloneckou stranu Mehanović, jeho lob se snesl na břevno! Severočeské týmy si nakonec body rozdělily po remíze 1:1.


Sdílet článek

FK Teplice

B 30 Grigar
O 18 Jeřábek
O 24 Krob
O 15 Šušnjar
O 17 Vondrášek
Z 7 Fillo goal
Z 27 Kučera
Z 5 Ljevakovič down
Z 10 Rezek down
U 28 Vaněček
U 26 Vošahlík down

Náhradníci

B 21 Chudý
Z 16 Hyčka
Z 13 Král
Z 12 Suchan up
Z 20 Trubač up
U 11 Červenka up
U 8 Haljeta

FK Jablonec

B 30 Hrubý
O 5 Hanousek
O 27 Kubista
O 4 Pernica
O 12 Zelený
Z 3 Hübschman yellow card
Z 8 Masopust
Z 77 Považanec down
Z 10 Trávník down
U 15 Doležal down
U 21 Tecl

Náhradníci

B 20 Bárta
O 26 Holeš
O 18 Kouřil up
Z 7 Diviš
Z 14 Janetzký
Z 9 Mehanovič up
U 17 Mihálik up goal
50%

Držení míče

50%
13/2

Střely / Na branku

15/5
99

Vyhrané souboje

79
Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 29. 3. 2024 11:19
Tracy is unable to log error.