Article image

Tip na dárek: Kalendáře FKJ 2021

Jen do pátku máte možnost nakoupit v našem eshopu, abyste vše stihli do Vánoc! A jako ideální dárek pro vás máme poslední tip - kalendáře FK Jablonec.

Tradičně máme v nabídce nástěnný kalendář ve formátu A3, který by neměl chybět v žádné domácnosti nebo na pracovišti. A jako tradičně je v prodeji za rovnou stovku! Permanentkáři mohou navíc uplatnit slevu 20%. Tak rychle nabíhejte na fanshop.fkjablonec.cz a objednejte si ještě včas náš nový kalendář. Nebo můžete kliknout na odkaz níže a dostanete se rovnou k objednávce.

<#buttonLong>NÁSTĚNNÝ KALENDÁŘ<#/buttonLong>

V nabídce máme také stolní kalendář na motivy naší Fotbalové akademie Jablonec. Ten je v prodeji za 90 korun a je ideálním parťákem při plánování roku 2021! Tak neváhejte a objednejte si kalendář našich mládežníků. Opět můžete při nákupu využít slevu 20% pro majitele permanentek 2020/2021.

<#buttonLong>STOLNÍ KALENDÁŘ AKADEMIE<#/buttonLong>

POSLEDNÍ OBJEDNÁVKY DO 18. PROSINCE!

Poslední objednávky vyřizujeme do pátku 18. prosince 2020 do 12:00. Objednávky s osobním odběrem bude možné vyzvednout také v sobotu 19. prosince při utkání s Českými Budějovicemi v čase od 12:00 do 15:30 hodin. Pak se fanshop do konce roku zavírá! Děkujeme za pochopení.

SLEVA 20% PRO PERMANENTKÁŘE!

Pokud jste majitelé placené permanentky na sezónu 2020/2021, můžete na eshopu uplatnit slevu 20% na nákup zboží! Stačí vybrat platbu převodem a na kartě fakturačních údajů napsat do poznámky číslo permanentky. Na e-mail vám přijde faktura k uhrazení, kde budete mít uplatněnou slevu 20% pro majitele placené permanentky 2020/2021.

Po připsání platby na účet klubu bude objednávka potvrzena a zboží odesláno tak, jak si vyberete v průběhu objednávky.

NAKUPUJTE TAKÉ PŘES FACEBOOK A INSTAGRAM

Koupí produktů podpoříte celý sportovní klub FK Jablonec a my vám slibujeme, že se stále budeme snažit rozšiřovat naší nabídku a vylepšovat stávající produkty. Produkty můžete zakoupit prostřednictvím fanshopu, obchodu na Facebooku nebo na Instagramu.


Author Martin Bergman
Sdílet článek