Article image

Junior North Cup vyhrála Republika Srpska

Za krásného letního počasí se minulý víkend uskutečnil XXIV. ročník mezinárodního fotbalového turnaje Junior North Cupu a zároveň IX. ročník Memoriálu Josefa Kubína pro kategorie U15 a U13. V obou kategoriích startovalo po deseti týmech.

U15 odehrála zápasy v Areálu ve Mšeně a U13 v nově zrekonstruovaném Areálu Výšina v Tanvaldě. V obou kategoriích zvítězil výběr Srpské republiky z Bosny a Hercegoviny. Mezi velmi vyrovnanými týmy se neztratily ani ty jablonecké, obsadily páté a čtvrté místo. Předávání cen se v Tanvaldě zúčastnil starosta města Mgr. Petr Vyhnálek a technický ředitel FK Jablonec Vladislav Kavan, v Jablonci to byli Mgr. Michal Polman zástupce ředitele ZŠ Mozartova, Vojtěch Kubista odchovanec a hráč našeho A-týmu a paní Marie Kubínová s vnuky.

Poděkování patří všem hráčům, trenérům, rozhodčím, pořadatelům, správcům obou areálů, rodičům a sponzorům za velmi hladký průběh turnaje v obou destinacích.

U15

nejlepší hráč: Vasilije JOTIČ, nejlepší brankář: Djorde VOSVODIČ - oba Republika Srpska

nejlepší střelec: David POSPÍŠIL - FC Hradec Králové

pořadí:1. Republika Srpska, 2. Dynamo Dresden, 3. FK Pardubice, 4. FC Hradec Králové, 5. FK Jablonec, 6. FC Slovan Liberec, 7. FK Mladá Boleslav, 8. FK Ústí nad Labem, 9. Mostecký fotbalový klub, 10. FK Varnsdorf.

U13

nejlepší hráč: Tomáš HAVRDA – FC Hradec Králové, nejlepší brankař: Darije MARKOČEVIČ – Republika Srpska, nejlepší střelec Petr DUŠTÍRA - FK Jablonec

pořadí: 1. Republika Srpska, 2. FC Hradec Králové, 3. FK Mladá Boleslav, 4. FK Jablonec I, 5. FK Pardubice, 6. FK Teplice, 7. FK Jablonec II, 8. FK Ústí nad Labem, 9. FC Slovan Liberec, 10. Mostecký fotbalový klub.


Author Martin Bergman
Sdílet článek