Article image

U19 dominovala proti Olympii Hradec Králové

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Olympia Hradec Králové
4:0
Česká liga dorostu U19, 27. kolo ne 26. 5. 2019, 10:00
Reportáž

Jablonecký starší dorost v utkání 27. kola České ligy jasně přehrál celek Olympia Hradec Králové 4:0 (4:0). Výsledek se zrodil už v první půlhodině zápasu.

Ve 2. minutě po průniku Kinčla levou stranou otevřel skóre Velich. V 11. minutě rozehrál akci Černák, míč posunul doprava Horáčkovi, který ve vápně našel Voseckého – 2:0. V 19. minutě mohl přidat třetí branku Podzimek, ale z odraženého míče pálil těsně nad. Za pět minut Podzimek asistoval u třetí branky, když z jeho přihrávky skóroval podruhé Velich. Čtvrtá branka padla do sítě hostů ve 26. minutě z kopačky Kinčla. Ve 30. minutě Černákovu ránu z voleje gólman Nohejl srazil na roh. Hosté se k první střele dostali až ve 34. minutě, Slavík ale mířil vedle. V 37. minutě nezužitkoval svůj únik Černák, když poslal míč nad branku. Snad jedinou šanci hostů v další minutě – střelu Šťastného k pravé tyči Vajner odrazil na roh.

Druhý poločas sehráli jablonečtí s vědomím dostatečného náskoku a hra tím pádem kvalitativně opadla. Přesto šance přišly, ale Kinčl, Černák, Podzimek a ani Velich je nvyužily.

Komentář trenéra Davida Bredy: " V utkání proti Olympii Hradec Králové jsme herně dominovali po celé utkání, gólově jsme se však dokázali prosazovat pouze do poločasu, když dvě branky vstřelil Velich a po jedné Vosecký s Kinčlem".


Author Redakce
Sdílet článek