Article image

Statečná bitva s druholigovým soupeřem

Jablonecký B tým má za sebou druhé přípravné utkání. V Břízkách změřil síly s druholigovým Varnsdrofem a prohrál jen těsně o jednu branku.

„Byl to prestižní zápas. Srovnání našeho týmu s druhou ligou a splnilo to očekávání. Bylo vidět, že Varnsdorf byl hodně rychlý, dobře kombinoval. V tom jsme se jim snažili hlavně v prvním poločase vyrovnat. Chyběla nám trochu větší agresivita při napadání a v některých fázích finální řešení po zisku míče,“ říká k zápasu asistent trenéra Tomáš Čížek. „Po prostřídání ve druhém poločase to nebylo úplně ono, ale na druhou stranu hráli kluci, kteří nastoupili proti týmu z druhé ligy úplně poprvé. Bylo to pro ně zajímavé srovnaní,“ dodal Čížek.

U gólu Dominika Bredy byla na začátku pěkná kombinační akce. Daníček poslal pěkný centr do vápna, který po odrazu dohrál Breda krásnou střelou do sítě. V závěru zápasu přidal gól na 2:3 Oliver Velich, kdy střelu letící na branku tečoval mladý útočník do protipohybu brankáře Varnsdorfu.

V sobotu 15. února se Jablonec B utká v Břízkách se Spartou od 11 hodin. Vstupné je zdarma.

FK Jablonec B - FK Varnsdorf 2:3 (1:1)

Branky: 25. Breda, 87. Velich -20. Novák D., 47. Kubista, 78. Lehoczki

Sestava FK Jablonec B: Richter (60. Vajner) – Haitl (46. Buchlovský), Štěpánek David, Koblížek (46. Váňa), Skuhravý – Daníček (60. Podzimek), Rozkovec (46. Munzar), Breda (60. Pour), Kinčl (60. Štěpánek Michal), Velich (45. Peřina), Dočekal (75. Velich)


Author Redakce
Sdílet článek