Article image

B tým na úvod přípravy smetl Frýdek-Místek

První přípravné utkání má za sebou náš B tým. Na hřišti ve Velkých Hamrech svěřenci trenéra Jaroslava Vodičky zdolali třetiligový MFK Frýdek-Místek vysoko 5:0.

V úvodu zápasu měli hosté velkou šanci a za Vajnerem se ozvalo břevno. V 10. minutě se pak za Jablonec prosadil Jan Vošahlík, který v prvním poločase nastoupil na hrotu útoku. Krátce na to mohli hosté vyrovnat, ale ve velké šanci selhali. Ve 22. minutě se opět prosadil Vošahlík a Jablonec B vedl již o dvě branky. O dvě minuty později mohl Vošahlík zkompletovat hattrick, ale neproměnil penaltu, kterou mu vychytal Zouhar. Tým trenéra Vodičky to však nemuselo tolik mrzet, protože ve 25. minutě mířil přesně Koblížek - 3:0.

Nástup do druhého poločasu přinesl několik změn v sestavě a také další góly. V 55. minutě se prosadil Tomáš Šimoník, který je v Jablonci na zkoušce ze Zlína. V 81. minutě pak uzavřel gólový účet Coufal. Následně se na hřiště přihnala průtrž mračen a zápas byl pro dále nezpůsobilý terén předčasně ukončen.

FK Jablonec B - MFK Frýdek-Místek 5:0 (3:0)

Branky: 10. a 22. Vošahlík, 25. Koblížek, 55. Šimoník, 81. Coufal.

Sestava Jablonce

1. pol.: Vajner - Helm, Tahir, Koblížek, Skuhravý - Haitl, Rozkovec, Daníček, Drda, Kinčl - Vošahlík.

2. pol.: Klement - Helm (65. Štěpánek), Vošahlík, Koblížek, Skuhravý - Daníček, Rozkovec, Nykrín, Munzar, Šimoník - Coufal.

Další přípravné utkání odehraje náš B tým v sobotu 18. července od 17 hodin ve Vilémově u Šluknova proti místnímu SK Vilémov.


Author Martin Bergman
Sdílet článek