Article image

Na Celtic může být plná kapacita Střelnice!

Team logo Team logo
FK Jablonec Celtic FC
2:4
3. předkolo UEL, 1. kolo čt 5. 8. 2021, 17:45
Reportáž

Od neděle 1. 8. 2021 vešla v platnost nová opatření pro pořádání hromadných sportovních akcí a díky tomu můžeme na Střelnici dát do prodeje kompletní kapacitu hlediště!

Diváci tak mohou na zápas 3. předkola Evropské ligy UEFA přijít v plném počtu za dodržení stávajících podmínek s potvrzením bezinfekčnosti u vstupu na stadion - kompletní očkování, PCR test, antigenní test nebo potvrzení o prodělání nemoci.

PODMÍNKY BEZINFEKČNOSTI

Splnění podmínek bezinfekčnosti se prokazuje:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    • od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    • od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Testovací centrum na Střelnici bude otevřeno také ve středu 4. srpna 2021 a ve čtvrtek 5. srpna 2021 od 8 do 12 hodin! Nenechávejte tedy testování na poslední chvíli!

VOLNÝ PRODEJ NA STŘELNICI!

Od úterý 27. července je prodej vstupenek pro všechny fanoušky z České republiky na INFOCENTRU stadionu Střelnice (u hlavního vstupu na stadion). Provozní doba INFOCENTRA s prodejem vstupenek v předprodeji bude až do začátku zápasu v časech od 8 do 15 hodin každý všední den. Fanoušci z České republiky mohou kupovat vstupenky také bez permanentky. Na infocentru dostanete k lístkům také dotazník, který bude k dispozici i v den utkání. Tento dotazník musí být vyplněn a předán při vstupu na stadion, ke stažení je ZDE!

CENA VSTUPENEK JE JEDNOTNÁ!

Jak jsme avizovali dlouho dopředu, největší zvýhodnění mají na předkola evropských soutěží UEFA majitelé permanentek. Ti mají vstup zajištěn zdarma. Fanoušci bez permanentek pak zaplatí jednotnou cenu 500 Kč za vstupenku na utkání 3. předkola Evropské ligy UEFA. Ceny jsou bez dalších slev.

Pokud jste doteď váhali nad pořízením permanentky, tak teď již neváhejte. Podobné ceny jednorázových vstupenek budou také na další zápas předkola, ať už Evropské ligy UEFA či Evropské konferenční ligy UEFA. Nákupem permanentky tak budete mít výrazné zvýhodnění a navíc celou sezónu FORTUNA:LIGY a poháru MOL Cup.

PERMANENTKÁŘI MAJÍ VSTUP VOLNÝ. NENÍ POTŘEBA ŽÁDNÝ SPECIÁLNÍ LÍSTEK

Majitelé permanentek FK Jablonec 2021/2022 mají vstup na předkola Evropské ligy UEFA zdarma. Stejně tak majitelé placených permanentek 2020/2021, kterým byla automaticky prodloužena platnost. Na zápas můžete přijít s permanentkou, není potřeba vyzvedávat speciální vstupenku.

NĚKTERÁ MÍSTA PERMANENTKÁŘŮ NEBUDOU PŘI ZÁPASECH EVROPSKÉ LIGY DOSTUPNÁ! Musíme dodržet covidová opatření a rozdělit stadion na přesně vymezené zóny. ZÓNA 1 pro týmy bude muset být na hlavní tribuně A rozšířena až do některých řad a míst pro fanoušky. Jednotlivým permanentkám, kterých se tato restrikce bude týkat, najdeme odpovídající náhradní místo v co nejlepší kategorii. Věříme, že tuto mimořádnou situaci pochopíte a vyjdete nám s kompenzací místa vstříc. Klub zodpovídá za to, že tato pravidla budou dodržena, takže je opravdu důležité, aby to tak skutečně bylo a nedostali jsme se tak do potíží s UEFA. Ti permanentkáři, kterých se toto omezení týká, budou kontaktování jednotlivě.

PŘEDKUPNÍ PRÁVO PERMANENTKÁŘŮ

Majitelé permanentek mají vstup na zápasy ZDARMA a ke vstupu na zápas stačí použít svou ligovou permanentku.

Pro své kamarády ale mohou nakoupit vstupenky online navíc, a to majitelé jak placených permanentek, tak i volných.

V systému předprodeje s předkupním právem bude možné na každou jednu permanentku (resp. referenční číslo permanentky) zakoupit AŽ ČTYŘI VSTUPENKY navíc pro vaše kamarády nebo další fanoušky. NA JEDNO REFERENČNÍ ČÍSLO PERMANENTKY LZE UDĚLAT POUZE JEDEN NÁKUP!

Jiná možnost nákupu vstupenek ONLINE NEBUDE MOŽNÁ!


Author Martin Bergman
Sdílet článek