Article image

B tým doma nestačil na Baník Most

V 19. kole ČFL přivítal Jablonec B na hřišti v areálu ZŠ Mozartova třetí tým třetiligové tabulky FK Baník Most - Souš. Hosté si odvezli zaslouženou výhru 3:1 a tři body.

že do Jablonce přijede kvalitní mužstvo bylo zřejmé dle výsledků v sezóně a postavení v tabulce. Most má dobře poskládané mužstvo, hraje v rychlosti a důrazně, což našemu mladému týmu dělalo starosti. Od začátku zápasu byla iniciativa na straně hostů, kteří domácí tým přehrávali nejen v rychlosti a důrazu, ale také v celkové kvalitě v útočných akcích. To se ukázalo ve 12. a 27. minutě, kdy se Mostečtí dvakrát gólově prosadili. Hosté šli do poločasového vedení 2:0, aniž bychom ohrozili branku Mostu.

Do druhého poločasu sice Jablonec vstoupil lépe, aktivněji a důrazněji, ale pořád se nedařilo propracovat do nebezpečnější šance, či přiblížit vstřelení gólu. Naopak na druhé straně hráli hosté zkušeně a po necelé hodině hry Most vedl 3:0. Po řadě střídání se pak až v závěru zápasu prosadil Matěj Kubín - 1:3.

"Nutno podotknout, že jsme do zápasu šli bez tří hráčů základní sestavy. Snaha se klukům upřít nedá, ale dnes to prostě na soupeře nestačilo a hosté zaslouženě vyhráli. Tento zápas musíme hodit za hlavu a připravit se na páteční duel v Kolíně," hodnotí sobotní mač s Mostem vedoucí mužstva Robert Samko.

FK Jablonec B - FK Baník Most - Souš 1:3 (0:2)

Branky: 87. Kubín M. - 12. a 55. Stradins, 27. Novotný.

FK Jablonec B: Fendrich - Malý, Diviš (46. Hanzlíček), Hušek, Karban - Breda (71. Ritter), Kubín T. (71. Gaši), Svoboda (83. Kubín M.), Nykrín - Velich, Kubát (83. Melka).


Author Redakce
Sdílet článek