Article image

Poslední zápas v Rakousku proti FK Ural

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Ural
1:0
Přátelská utkání, přát. po 13. 7. 2015, 15:30
Reportáž

Poslední přípravné utkání na soustředění v Rakousku odehrajeme dnes od 15:30 hodin proti ruskému účastníkovi první ligy FK Ural. V úterý pak odcestujeme zpět do Jablonce nad Nisou.

Během soustředění v Rakousku jsme ještě ani jednou neprohráli a v tomto trendu bychom rádi pokračovali také v závěrečné herní prověrce na soustředění. Náš dnešní soupeř se před několika dny střetl také s Viktorií Plzeň a prohrál 2:3.

A jak vidí dnešní poslední duel před odjezdem do České republiky trenér Jaroslav Šilhavý? „Sestava by měla v tomto zápase trošku krystalizovat. Byť to nikdy není o tom, že sestava, co teď bude hrát jeden z posledních zápasů, tak má místo jisté. Jde o to, že máme v kádru kvalitu a budeme se vždycky rozhodovat na základě momentální formy. A samozřejmě i směrem k soupeři, ať to bude soupeř v evropské lize nebo v naší lize. Dnes očekávám, že to bude test s kvalitním soupeřem, je to tým ruské první ligy a věřím, že nás prověří. Na zápas se těším, je to poslední zápas tohoto soustředění a věřím, že to dobře zakončíme jak herně, tak i výsledkově,“ říká Jaroslav Šilhavý.

LIVE přenos z posledního utkání FK Jablonec na soustředení v Rakousku můžete sledovat ZDE.


Author Martin Bergman
Sdílet článek