Article image

Přijďte na oslavy 70 let s celou rodinou

Team logo Team logo
FK Jablonec Bohemians Praha 1905
2:2
Synot liga, 2. kolo ne 2. 8. 2015, 18:00
Reportáž

Bohatý doprovodný program, spousta zábavy pro celé rodiny a významné fotbalové osobnosti FK Jablonec všude kolem vás. Nenechte si ujít oslavy 70 let klubu již tuto neděli na Střelnici.

Odpolední program oslav kulatého výročí 70 let FK Jablonec startuje již ve 14 hodin a je toho pro vás připraveno hodně. 

Fanzona

Hned za branou stadionu Střelnice je naše Fanzona, která nabídne i těm nejmenším fanouškům tradiční atrakce - Xbox, skákací hrad, modelování nafukovacích balónků, malování na obličeje a další. Odpoledním programem vás bude provázet moderátor a těšit se můžete i na dovednostní soutěže.

Výstava na Střelnici

Během oslav 70 let FK Jablonec budete mít jedinečnou možnost nahlédnout do historie také při výstavě na sálu víceúčelového zařízení Střelnice. Uvidíte naše nejstarší kroniky z úplných počátků klubu, ukážeme vám naše nejcennější, historické dresy a další artefakty z minulého století, kdy náš klub vznikal.

Zápas legend

Naše stará garda bude mít svůj program od 14:45 hodin na trávníku atletického stadionu. Tam si naši bývalí hráči zahrají proti Internacionálům ČR pod taktovkou sudího Pavlína Jirků. A na koho se v našem dresu můžete těšit? Milan Fukal, Radovan Hromádko, Martin Procházka, Roman Skuhravý, Jozef Weber, Radim Holub a spousta dalších hráčů. Během programu oslav pak bude také autogramiáda vybraných plejerů staré gardy FK Jablonec.

Koncerty

O první živou hudební vložku se postará babypunková kapela Mixle v piksle. Ta svou hudební show odstartuje v 16:30 hodin. Po prvním domácím ligovém utkání s Bohemians Praha 1905 se můžete těšit na velké hudební představení kapely Queenmania! Již samotný název kapely napovídá, že se jedná o revival kapelu známé britské kapely Queen!

Kompletní časový harmonogram oslav 70 let najdete ZDE.

Veškerý program se odehrává v prostoru za východní tribunou „A“. Vstup do prostoru fanzony a ke všem atrakcím doprovodného programu bude umožněn i návštěvníkům B tribuny – majitelům permanentek i vstupenek.


Author Martin Bergman
Sdílet článek