Article image

Společně jsme oslavili 70 let FK Jablonec

Team logo Team logo
FK Jablonec Bohemians Praha 1905
2:2
Synot liga, 2. kolo ne 2. 8. 2015, 18:00
Reportáž

Sedm desetiletí se náš milovaný klub pohybuje na tuzemské fotbalové scéně. V rámci nedělního ligového utkání s Bohemkou jsme pro vás připravili nabité oslavy. Připomeňte si je s námi v naší fotogalerii.

Během klubových oslav 70 let jste mohli navštívit naší tradiční zápasovou fanzonu se všemi atrakcemi, našim malým příznivcům zahrála kapela Mixle v piksle oblíbené dětské písničky a vrcholem odpoledního programu byl mini turnaj Staré gardy FK Jablonec proti Klubu fotbalových internacionálů. Naše garda dala dohromady dvě mužstva a obě sehrála s internacionály po jednom zápase na třicet minut. Pak si to naši bývalí hráči rozdali mezi sebou. Za velkého potlesku je pak fanoušci vyprovodili z trávníku atletického stadionu.

Program následně pokračoval také unikátní výstavou historických klubových artefaktů ve velkém sálu Víceúčelového zařízení Střelnice. Tam fanoušci mohli vidět soubor našich nejcennějších trofejí, nahlédnout do nejstarších kronik či si prohlédnout kolekci dresů z let minulých. Oficiálně jsme také představili nového klubového maskota sovu Jizerku, pokřtili jsme publikaci FKJ 70 k výročí klubu a přivítali jsme také nové členy Klubu legend FK Jablonec. Před výkopem zápasu s Bohemkou jsme se také oficiálně rozloučili s naším dlouholetým hráčem Tomášem Čížkem, který si i v dresu Klokanů vysloužil bouřlivý aplaus.

Samotné oslavy pak finišovaly po ligovém utkání s Bohemians Praha 1905, ve kterém jsme bohužel remizovali 2:2. Fanouškům po zápase hrála kapela Queenmania atraktivní hity od světoznámé skupiny Queen a celý slavnostní den završil ohňostroj v klubových barvách.


Author Martin Bergman
Sdílet článek