Article image

Tomáš Wágner hodnotí remízu se Zlínem

Team logo Team logo
FC Zlín FK Jablonec
2:2
Synot liga, 9. kolo so 3. 10. 2015, 18:15
Reportáž

Útočník Wágner se do zápasu dostal až v jeho průběhu a přispěl k vyrovnání. Jak hodnotí nastřelnou tyčku a celé utkání?

Jak by jsi zhodnotil dnešní utkání?

Je to pro nás určitě ztráta. Měli jsme ke Zlínu pokoru, ale určitě jsme sem dnes jeli vyhrát. V naší situaci jsme museli vyhrát, takže to je pro nás zklamání.

Druhý poločas byl ze strany Jablonce jednoznačný. Sice si nebyl na hřišti, ale proč to v první půli nešlo? 

No nevím, proč to nešlo. Poslední dva zápasy máme trochu herní krizi a vůbec se nám nedaří. V tomhle týdnu nám trenéři vysvětlovali, kde jsou ty chyby, tak jsem se na to trochu zaměřili. Teď jsme tam měli ten pohár, tak na to sice nebylo tolik času. Zase jsme brzo prohrávali a pak je ta o hodně větší křeč. A samozřejmě v druhý půli 2:1, lítalo to tam zleva, zprava. Když to tam takhle bude lítat, tak věřím, že se méně nadřeme, ale musíme to tak hráv furt, ne jen posledních 20 minut.

Jak jsi viděl ofenzivu Zlína z lavičky?

Zlín nehrál špatně, hráli dobrý fotbal hlavně v první půli. Samozřejmě nás to zaskočilo, pomohl jim první gól, takže tam měli určitě psychicky navrch. 

A co ta tvoje tyčka? Vypadalo to, že to skončí gólem, co?

Nikoho jsme tam neměl, tak jsem to viděl. Viděl jsem to tak, že to jde k tyči a věřil jsem, že to půjde do brány. Nešlo bohužel, ale věřím, že když to budeme centrovat do vápna a budeme to tam tlačit všechno před branku, tak ty góly prostě přijdou. Když to tam dávat nebudeme, tak je to těžké.

Dá se tvrdit, že start Jablonce do ligy byl špatný?

Je nepodařený. Ty zápasy nebyly špatné a měli jsme tam i Evropu a taky to nebyly špatné zápasy, ale nějak se nemůžeme zkoncentrovat a přehodit na tu ligu. Nemáme to tempo a musíme na tom dál pracovat. Sezóna ještě není ztracená, to určitě ne. Chce to jen začít vyhrávat a udělat sérii. Nikdo není neomylný, nikde není napsáno, že i naši soupeři budou všechno vyhrávat. Ale my musíme začít hlavně u sebe a začít vyhrávat. 

Neměl jsi jít na hřistě dřív, když jste měli takový tlak?

Tak já jsem stál asi 7 minut u lajny, jelikož pro nás nebylo přerušení. Trenér se rozhodl takhle. Ale 20 až 25 minut - s tím se ještě dá něco udělat a šance jsem tam měl, bohužel to gólem neskončilo. Ale i ten tlak byl tak velký, že jsme vyrovnali. 


Author Redakce
Sdílet článek