Article image

Trenér Zlína byl s bodem spokojenější

Team logo Team logo
FC Zlín FK Jablonec
2:2
Synot liga, 9. kolo so 3. 10. 2015, 18:15
Reportáž

Zápas dvou rozdílných poločasů, tak by se dalo shrnout vystoupení našich fotbalistů ve Zlíně, kde jsme remizovali 2:2. S výsledkem nebyl spokojený ani trenér Jaroslav Šilhavý na rozdíl od zlínského kolegy Bohumila Pánika.

Spokojený s prvním poločasem svých svěřenců byl kouč Zlína Bohumil Pánik. Jeho celek se dostal do vedení 2:1 a měl nakročeno ke slušnému výsledku. První půle se mi líbila. Dokázali jsme být nebezpeční v ofenzivní části. Soupeř se po přestávce zlepšil a nestíhali jsme. Jablonec ukázal svou sílu a naši kluci byli přitlačení ke zdi. Remíza může být pro nás hodnotná,“ řekl zlínský trenér Páník, který také žehral na určitou nezkušenost svých hráčů v soubojích s těžšími soupeři.

Trenér Jaroslav Šilhavý byl z výsledku zklamaný. Zápas ve Zlíně nezačal pro naše barvy vůbec dobře a brzy jsme prohrávali. Do zápasu jsme se vrátili po brance Martina Pospíšila, ale domácí opět po naší chybě odskočili na 2:1. Až v závěru se nám podařilo vyrovnat na 2:2. "Nezvládli jsme úvod utkání a pustili jsme soupeře do brejků, ač jsme věděli, že jsou v nich silní. Obrana v počátku utkání nepracovala, jak by měla. Druhý poločas jsme přeskupili řady a hra se zlepšila. Srovnali jsme a věřili, že ještě můžeme otočit zápas. Dali jsme tam Wágnera na centrované míče, ale domácí zápas ubránili. Jsme s výsledkem zklamaní, chtěli jsme tady naplno bodovat," říká k utkání trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý.


Author Martin Bergman
Sdílet článek