Article image

Odveta MOL Cupu s Frýdkem startuje v 17:30 hod.

Team logo Team logo
FK Jablonec Frýdek-Místek
3:0
MOL Cup, OF2 út 3. 11. 2015, 17:30
Reportáž

Jablonečtí fotbalisté se v tomto týdnu hned dvakrát představí domácím fanouškům. Už v úterý naši hráči hostí na Střelnici v odvetě osmifinále MOL Cupu druholigový Frýdek-Místek.

Jedním z cílů jabloneckých fotbalistů je postup do jarní části tuzemské pohárové soutěže s názvem MOL Cup. Pokud jablonečtí dotáhnou do zdárného konce dvojzápas s druholigovým Frýdkem-Místkem, mohou se jako první probojovat do jarního čtvrtfinále.

Naši fotbalisté si před dvěma týdny přivezli z dalekého Frýdku-Místku výhru 2:0, kterou zařídili svými góly Wágner a Mingazov. Jablonecké vedení mohlo být i vyšší, jenže v dalších šancích už naši hráči úspěšní nebyli. „Přesto máme před odvetou dobrý výchozí výsledek. Hlavním cílem a prioritou je samozřejmě postup. Rádi bychom také domácí zápas s Frýdkem vyhráli,“ říká před úterním zápasem asistent hlavního kouče Jiří Chytrý.

Trenéři našeho celku připustili, že si v pohárovém duelu budou chtít vyzkoušet další prvky ve hře. „Uvidíme, jaký bude zdravotní stav kluků po zápase na Slovácku. Zvažujeme nějaké herní varianty, takže i tento zápas by nám k tomu mohl posloužit,“ prozradil jablonecký asistent.

Fotbalisté Frýdku-Místku v posledních dvou kolech druholigové soutěže nasbírali čtyři body a opustili poslední příčku Národní ligy. Cenný bod získali na pažitu exligových Českých Budějovic a v sobotu se dočkali také prvního vítězství v sezoně, když doma v hokejové přestřelce 3:2 udolali pražský Vyšehrad. Do Jablonce hosté přijedou s touhou potrápit prvoligového favorita.


Utkání začíná v úterý 3. listopadu od 17:30 hodin na Střelnici v Jablonci nad Nisou

Rozhodčí: Berka – Pilný, Kotalík

Delegát: Brutar


Author Jan Bendl
Sdílet článek