Article image

Lákadla sobotního zápasu se Zbrojovkou

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zbrojovka Brno
3:0
Synot liga, 19. kolo so 27. 2. 2016, 15:00
Reportáž

Již v sobotu proběhne na jablonecké Střelnici další fotbalová bitva. O důležité ligové body se přijede porvat brněnská Zbrojovka. Na co všechno se mohou fanoušci těšit?

Důvodů, proč dorazit na Střelnici je i tentokrát mnoho!

Start utkání od 15:00

Zápas narozdíl od některých TV utkání začíná v ideálním odpoledním čase a věříme, že i proto bude sobotní duel skvělou příležitostí, jak si zpestřit víkend s přáteli a rodinou. 

<#buttonLong>KOUPIT VSTUPENKU<#/buttonLong>

Střelecká aktivita

Hráči Jablonce v obou jarních ligových duelech vstřelili dvě branky. A v tomto trendu by mohl Tecl a spol. pokračovat i proti Zbrojovce. Té se v letošní sezoně nedaří na hřištích soupeřů - z 9 utkání má 14 inkasovaných branek a pouze 6 bodů.

Představení posily

Mladý obránce Matěj Hybš přichází do Jablonce na hostování až do léta 2017. K prvnímu utkání v zelenobílém dresu by mohl nastoupit již tuto sobotu proti Brnu.

Sobotní sleva na kšiltovky

Přijďte si během utkání se Zbrojovkou do fanshopu pro novou kšiltovku nebo si vyberte jiný model ve slevě! Starší kšiltovky budou zlevněné pouze v den utkání z 200 Kč na 120 Kč.

Speciální program

Například se v sobotu dozvíte, kdo vyhrál naši valentýnskou soutěž o pobyt ve WELLNESS HOTELU BABYLON a oslavíme narozeniny několika jabloneckých fanoušků. Jako obvykle na utkání bude i sova Jizerka a všechny děti se zabaví v naší fanzóně. 


Author Svatopluk Smysl
Sdílet článek