Article image

První dubnový víkend = fotbal na Střelnici

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zlín
3:1
Synot liga, 23. kolo so 2. 4. 2016, 17:00
Reportáž

Po reprezentační pauze dorazí na Střelnici v dalším kole domácí ligové soutěže Fastav Zlín. Kromě toho jablonecké diváky čeká i pěkné počasí, bonusové akce a tradiční zábava.

Již v sobotu přijede do Jablonce bojovat o ligové body nováček ze Zlína. Těšíte se? My rozhodně ano a věříme, že si hodně z vás o víkendu najde cestu na jablonecký fotbalový stadion.

Utkání na Střelnici se hraje v sobotu 2. dubna 2016 od 17:00.

<#buttonLong>KOUPIT VSTUPENKU<#/buttonLong>

Z hokeje na fotbal za 30 Kč

Podpořte v pátek na utkání kvalifikace o první ligu jablonecké hokejisty! Se zakoupenou vstupenkou z hokeje můžete v sobotu na fotbal na Střelnici pouze za 30 Kč. Více o akci ZDE.

Příjemné jarní počasí a fanzona venku

Mrazivá zima je snad definitivně za námi. V sobotu čeká návštěvníky utkání SYNOT ligy téměř slunečné počasí a teploty okolo 13 stupňů Celsia. Díky tomu můžeme přemístit tradiční fanzónu (skákací hrad, konzole XBOX a další atrakce) ze sálu Střelnice konečně ven do prostoru za hlavní tribunou A. Tentokrát pro vás připravujeme i autogramiádu vybraných hráčů.

Zápasové slevy ve fanshopu

Pouze během utkání můžete využít slevu na vybrané produkty v našem fanshopu u hlavní pokladny A. Kromě toho máme v nabídce i další zajímavé kousky - ty si můžete koupit ihned na našem eshopu.

Vyzkoušejte si vozy Hyundai

Všichni pánové určitě ocení, že si budou moc naživo osahat vozy značky Hyundai. Všechna vystavená auta dodá autorizovaný prodejce společnost Hyundai Auto Koutek.

 


Author Svatopluk Smysl
Sdílet článek