Article image

Jak proběhl Víkend otců na Střelnici?

Celé 10. ligové kolo bylo věnováno všem fotbalovým tatínkům. V rámci Víkendu otců si tátové i děti mohli užít na jabloneckém stadionu zajímavý doprovodný program.

Podobně jako na jaře během Víkendu otců jsme si přáli, aby si fanoušci užili zápas i po kulturní stránce. Přestože nám počasí příliš nepřálo, zahřáli nás alespoň úsměvy a radost dětí i rodičů ze společného sledování fotbalu.

Fanoušci dostali placku Díky, táto a mohli se zapojit do celoligové fotosoutěže.

Za vchodem za tribunou A jste opět našli hudební stage, u které proběhla i autogramiáda Michala Špita. Velká část fanzóny se ale přesunula do tepla sálu Střelnice, kde jsme pro děti připravili fotbalové divadlo. Líbilo se vám?

Sovička Jizerka se převlékla! V rámci Víkendu otců dostal náš maskot nové tričko.

Na hrací plochu doprovodili hráče členové Dětských fanklubů v tričkách "Díky, táto".

Po nástupu symbolicky předal kapitán Tomáš Hübschman podepsanou kšiltovku, která se dražila ve sportovní aukci, zástupkyni Společnosti pro Jizerské hory. Získanou částku v hodnotě 3.949 Kč společnost využije na ochranu přírody v okolí Jablonce.

Devítiletý Adam v sobotu společně se svými kamarády oslavil na Střelnici své narozeniny. Od rodičů dostal nádherný dort a dres se jménem. Ještě jednou gratulujeme a přejeme mnoho další hezkých sportovních zážitků.

Další ligové utkání se hraje na Střelnici již v sobotu 24. 10. 2015 do 20:15. Informace o předprodeji naleznete ZDE.


Author Svatopluk Smysl
Sdílet článek