Article image

Starší dorost nenavázal na nedělní výhru v Budějovicích

Jablonecký starší dorost nenavázal na nedělní výhru v Budějovicích a v utkání 37. kola České ligy podlehl doma v rušném a bojovném utkání B týmu Mladé Boleslavi 1:2 (0:0).

V prvním poločase se hrálo vesměs mezi vápny prakticky bez váženějších ohrožení branek. Jedinou gólovku měl v 38. minutě jablonecký Palán, který však z malého vápna branku přestřelil.

V 53. minutě Bureš fauloval pronikajícího soupeře a přišel pokutový kop. K němu se postavil Strnad, jehož střelu ale Bureš vystihl a vyrazil na roh. Bohužel z něho jablonečtí inkasovali, když se míč z pravé strany odrazil k zadní tyči k nekrytému Gnipovi, který skóre zápasu otevřel. Jablonec srovnal v 58. minutě brankou Weraniho, který z voleje poslal míč do branky po přehrávce Hanzlička zprava. Hosté v 80. minutě uspěli podruhé, když úspěšným střelcem byl Král, který z hranice vápna poslal míč do jablonecké sítě. Ve zbývajícím čase jablonečtí i přes velkou snahu alespoň srovnat skóre už nedokázali.

FA Jablonec – FK Mladá Boleslav B 1:2 (0:0)

Sestava FA Jablonec: Bureš – Melka, Svatý M., Karban, Werani – Bím, Voldán – Phan, Sirůček (78.Kubín M.), Palán – Hanzlíček

Branka FA Jablonec: 58.Werani

Potrestání FA Jablonec: ŽK – 27.Voldán, 30.Karban, 53.Bureš, 79.Melka, 90.Werani

Sestava soupeř: Zaplatílek – Bobek, Král, Pavlíček, Sofin – Výda, Naďo (73.Oláh) – Pastyřík (70.Zouhar), Strnad (90+1.Trajkovski), Malý, Gnip


Author Redakce
Sdílet článek