Article image

Utkání staršího dorostu s Pardubicemi skončilo bezbrankovou remízou

Bezbrankovou remízou skončilo utkání staršího dorostu Jablonce s celkem FK Pardubice B, když o něco více šancí měli jablonečtí, ale míč do branky se jim ani jednou dopravit nepodařilo.

První šance domácích se zrodila v 21. minutě, kdy centr z rohového kopu Palána zprava Hanzlíček na přední tyči namířil hlavou nad branku. V 25. minutě ve své druhé šanci Hanzlíček z malého vápna namířil opět mimo branku. V poslední minutě první půle zakončil Palán svůj průnik levou stranou střelou do boční sítě.

V 57. minutě střelu po zemi Matěje Kubína gólman hostí Lorenc chytil. Velkou šanci hostů v 72. minutě měl Šmahel, ale ten z malého vápna přestřelil. V 80. minutě poslal Čada ze středu hřiště míč doleva rozběhnutému Palánovi, jehož centr na zadní tyči Phan těsně minul. V 82. minutě pardubický roh z levé strany namířil Kábele míč hlavou do branky, ale Bureš jej pohotově lapil. Stejně úspěšný byl Bureš v 87. minutě, kdy zlikvidoval střelu soupeře z hranice vápna.

FA Jablonec – FK Pardubice B 0:0

Sestava FA Jablonec: Bureš – Melka, Svatý M., Voldán, Chlum – Novotný, Vopat (66.Čada) – Phan, Sirůček (46.Kubín M.), Palán (89.Kubík) – Hanzlíček

Sestava soupeř: Lorenc – Mácá, Kábele, Valenta, Kuja – Nerad (46.Kožený), Rek (68.Šmahel), Záruba (77.Macák), Vančura – Borůvka (68.Venzhöfer), Prokeš (46.Harvey)


Author Redakce
Sdílet článek