Article image

Starší dorost bodoval v Praze

Naplno ve středu bodoval jablonecký starší dorost v utkání 38. kola České ligy v Praze na Tempu, když zaslouženě zvítězil 3:0 (1:0). Skóre zápasu mohlo být i výraznější, kdyby jablonečtí využili další své šance.

V 11. minutě prudce vypálil Hanzlíček a gólman domácích Dudy vyrazil míč k Palánovi, jehož dorážku už Dudy chytil. Ve 24. minutě jednu z mála možností domácích zneškodnil Bureš, když lapil míč z hlavy Seidla po rohovém kopu z pravé strany. V 37. minutě Novotný vybojoval míč ze souboje se zadáky domácích, pronikl zprava do vápna a s pomocí pravé tyče otevřel skóre zápasu.

V 50. minutě rána Matěje Kubína z dálky jen těsně přeletěla branku domácích. V 52. minutě byl ve vápně sražen Matěj Kubín a z nařízené penalty se Marek Svatý nemýlil. V 59. minutě Vopatův roh zleva ve vápně Melka hlavou usměrnil potřetí do domácí sítě. V 62. minutě se ke střele dostal Kubík, ale brankář Dudy ránu chytil. V 66. minutě prudká střela z trestného kopu Kubína opět skončila v rukou gólmana. V 75. minutě pronikl Phan do vápna domácích, ale jeho šance skončila u brankáře. Deset minut před koncem měli možnost i domácí, ale Bureš byl proti střele Krejčího jistý.

FC Tempo Praha – FA Jablonec B 0:3 (0:1)

Sestava FA Jablonec:Bureš – Melka, Svatý M., Bjaček, Kubík – Novotný (86.Bím), Vopat – Phan, Kubín M., Palán (88.Nguyen) – Hanzlíček (80.Čada)

Branky FA Jablonec: 37.Novotný, 52.Svatý M. z pen., 59.Melka

Sestava soupeř: Dudy – Seidl, Tokar, Kotík (75.Slavíček) – Klaban (60.Šulc), Yakob, Čermák (52.Štancel), Šerák (52.Řezníček), Krejčí – Brabec, Sláma (46.Píša)



Author Redakce
Sdílet článek