Article image

Béčko má za sebou vítěznou generálku a vyhlíží start ČFL

V posledním herním testu vyhrála rezerva FK Jablonec nad třetiligovým Motorletem Praha 2:1. Teď už se tým trenéra Vomáčky soustředí na blížící se víkendový start třetiligové soutěže.

Generálku na ostré třetiligové boje odehrál jablonecký B-tým na dobře připravené trávě ve Slivenci, soupeřem nám byl třetiligový Motorlet Praha. Pražané disponují zkušeným týmem a Jablonec tak v poslední herní prověrce nečekalo nic jednoduchého.

V prvním poločase byla hra hodně vyrovnaná. Motorlet se ale ujal vedení po naší chybě. Svěřencům trenéra Benjamina Vomáčky se ještě do poločasové pauzy podařilo otočit vývoj zápasů ve svůj prospěch. O vyrovnání se zasloužila posila z A-týmu Vlado Jovović, který se po hezké kombinaci ocitl tváří v tvář domácímu gólmanovi a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Obrat ve skore na 1:2 poté zajistil Kubín, jenž se dobře zorientoval ve vápně po rohovém kopu a byl přesný.

Po změně stran měl opticky více ze hry náš tým, ale dál už se hrálo bez větších šancí a tak se stav skore už nezměnil. Jablonecký kouč Vomáčka byl s průběhem zápasu i přístupem hráčů v poslední herní prověrce spokojený.

Už v sobotu odstartují ostré třetiligové boje. Jablonec B čeká hned na úvod v sobotu 5. srpna od 10:15 hodin v Břízkách ambiciózní Ústí nad Labem!

FK Motorlet Praha – FK Jablonec B 1:2 (1:2)

Branky Jablonce: Jovović, Kubín

Sestava FK Jablonec B: Myška - Diviš, Vošahlík, Hušek, Černák - Gaši, Kubín, Ritter, Breda - Ikaunieks, Jovović (střídali: Malý, Karban, Kubát, Hanzlíček)


Author Jan Bendl
Sdílet článek