Article image

Informace pro fanoušky na utkání se Spartou

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:5
FORTUNA:LIGA, 4. kolo so 12. 8. 2023, 18:00
Reportáž

AKTUALIZACE: V sobotu nás čeká první domácí utkání sezóny 2023/2024. Věnujte pozornost důležitým informacím před sobotním duelem mezi Jabloncem a Spartou na Střelnici.

AKTUÁLNÍ INFORMACE

Sobota 12. 8. 11:20: Na tribunu B nebudou otevřeny pokladny, protože nebudou mít co prodávat. Zbývá několik posledních míst, které můžete koupit online.

VSTUPENKY

Vstupenky na utkání jsou v prodeji online a doporučujeme jejich nákup v předprodeji. V den zápasu se mohou tvořit fronty u pokladen, protože o utkání je velký zájem a již teď je prodáno velké množství vstupenek. Vstupenky můžete nakupovat zde. Pokud si budete kupovat vstupenky přímo na stadionu, tak máte možnost na vybraných pokladnách platit také kartou. U hlavního vstupu je to INFOCENTRUM. U B tribuny je to pokladna číslo 4, 5 a pokladna do sektoru hostů (pokladna 6). Nezapomeňte však přijít včas.

OTEVŘENÍ STADIONU

Brány stadionu Střelnice se otevírají 60 minut před výkopem, tedy v 17:00! Důrazně doporučujeme, abyste nenechávali příchod na stadion na poslední chvíli. I když jsou v provozu všechny vstupy na Střelnici, je kapacita napouštění stadionu zatížena také kontrolami u vstupů. Myslete na to, prosím, až vyrazíte na stadion.

FANOUŠCI SPARTY

Pro fanoušky Sparty je vyhrazena jižní tribuna C - sektory B, C, D a vlajkonoši hosté. Pro urychlení napouštění fanoušků na tribuny jsou pro příznivce Sparty připraveny vstupy 4 a 5 (viz. plánek). Klec v sektoru hostů bude otevřená a průchozí, takže prosíme o využití obou vstupů 4 a 5. Na pokladně 6 se dá platit také kartou, ale doporučujeme mít již vstupenku zajištěnou z předprodeje, ať se zbytečně nezdržujete u vstupu a jste včas na tribuně.

Pro tribunu JIH - C jsme posílili také stánky s občerstvením a bude přidána výčepní stanice navíc a možnost platby kartou ve stánku s občerstvením. Stejně tak je vyšší i počet sociálních zařízení, byť na pevné zázemí stále čekáme.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.


Author Redakce
Sdílet článek