Article image

Online předprodej na Slavii pokračuje!

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:1
FORTUNA:LIGA, 6. kolo ne 27. 8. 2023, 15:00
Reportáž

V 6. kole přivítáme na Střelnici fotbalisty SK Slavia Praha. POZOR: původní čas výkopu (18:00) změnila LFA na 15:00.

Po návštěvě Sparty nás teď čeká Slavia Praha. A režim prodeje vstupenek bude úplně stejný - domácí fans tribuny A + B a fanoušci Slavie Praha tribuna JIH - C - sektory vlajkonoši hosté, část B, C a D.

KOUPIT VSTUPENKY

ZMĚNA TERMÍNU!

Ligová fotbalová asociace s ohledem na nadcházející pohárové zápasy v soutěžích UEFA upravila čas výkopu našeho zápasu proti Slavii Praha. Původně byl čas výkopu 18:00, ale byl změněn na 15:00! Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, bez ohledu na to, že na vstupence je uveden ještě původní čas 18:00. Pokud vám však nový termín nevyhovuje, můžete si prostřednictvím prodejce vstupenek Ticketstream zažádat o refundaci a vrácení peněz do 24. srpna 2023.

Fanoušci SKS mají tribunu za bránou

Pro fanoušky hostů je kompletně vyhrazena tribuna C. Prosíme tedy příznivce SK Slavia Praha, aby si přednostně v předprodeji kupovali vstupenky tribunu C - JIH. Dřívějším nákupem se v den zápasu vyhnete případným frontám u pokladen. V sobotu budou také posíleny vstupy na jižní tribuny, aby bylo odbavení fanoušků co nejrychlejší, včetně průchozí klece v sektoru hostů, pokud bude větší část vyhrazené kapacity vyprodána. Utkání je zařazeno do I. cenové kategorie. Cena vstupenek v hodnotě 400,- Kč je jednotná do všech sektorů na všech tribunách na stadionu.

Fanoušci FK Jablonec na tribuny A + B

Žádáme fanoušky FK Jablonec, aby si vstupenky pořizovali na tribuny A nebo B.

Utkání je zařazeno do I. cenové kategorie. Cena vstupenek v hodnotě 400,- Kč je jednotná do všech sektorů na všech tribunách na stadionu. Pro jednorázové vstupenky od letošní sezóny nelze využívat slev pro důchodce, ženy a studenty. Pokud si přejete získat výhodnější zlevněné vstupné, stále si můžete zakoupit permanentku. A právě s permanentkou získáte největší slevy na jednotlivé zápasy.

Kup si lístek dřív a nestůj ve frontě

Vyhněte se frontám u pokladen v den utkání a pořiďte si vstupenky online v předstihu. Očekáváme, že o utkání bude podobný zájem, jako o duel se Spartou


Author Redakce
Sdílet článek