Article image

V kolik na stadion a co vás na Střelnici čeká?

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:1
FORTUNA:LIGA, 6. kolo ne 27. 8. 2023, 15:00
Reportáž

Co nás vše čeká na Střelnici při utkání proti Slavii Praha? V článku se dozvíte, v kolik se otevřou brány stadionu, kde bude FORTUNA:LIGA FANZONA, které pokladny budou v provozu a kde parkovat při návštěvě stadionu Střelnice.

OTEVŘENÍ STADIONU

Brány Stadionu Střelnice se od nového soutěžního ročníku 2023/2024 otevřou vždy 60 minut před výkopem. V utkání proti Slavii Praha to je tedy ve 14:00! Jedinou výjimkou je hlavní vstup Stadionu Střelnice (u tribuny A), kde bude od 13:30 otevřený přístup do FORTUNA:LIGA FANZONY.

VSTUPENKY

Vstupenky na utkání jsou v prodeji online a doporučujeme jejich nákup v předprodeji. V den zápasu se mohou tvořit fronty u pokladen, protože o utkání je velký zájem a již teď je prodáno velké množství vstupenek. Pokud si budete kupovat vstupenky přímo na stadionu, tak máte možnost na vybraných pokladnách platit také kartou. U hlavního vstupu je to INFOCENTRUM. U B tribuny je to pokladna číslo 4, 5 a pokladna do sektoru hostů (pokladna 6). Nezapomeňte však přijít včas. Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ NEBUDE OTEVŘENA POKLADNA 7 TRIBUNOU C - JIH. Prosíme zejména fanoušky SK Slavia Praha, aby využili pro nákup vstupenek online předprodej. Pro jižní tribunu bude otevřena pouze pokladna u sektoru hostů.

Nakupovat vstupenky můžete zde.

FORTUNA:LIGA FANZONA

Ještě před výkopem se můžete těšit na FORTUNA:LIGA FANZONU na prostranství za hlavním vstupem na tribunu A u budovy Střelnice.Přijď na stadion o něco dřív a vychutnej si zábavný program se svými kamarády ještě před samotným fotbalem. FORTUNA:LIGA FANZONA nabízí atraktivní program pro fanoušky každého věku.

Atrakce na místě:

  • FORTUNA fotbalová střelnice - nejlepší tým bude oceněn voucherem v hodnotě 10 000 na nákup zboží do fanshopu FK Jablonec
  • Vystavení poháru pro vítěze FORTUNA:LIGY
  • e:LIGA zóna s konzolemi Playstation 5
  • Autogramiáda hráčů domácího klubu
  • Merchtruck s ligovým fanshopem
  • Mobilní Fortuna pobočka

Vstup do FORTUNA:LIGA Fanzony bude hlavním vstupem u budovy Střelnice. Fanzona startuje svůj program ve 13:30 a prostor s atrakcemi bude do otevření stadionu oddělen od vnitřního perimetru stadionu, protože Stadion Střelnice oficiálně otevírá své brány ve 14:00! A jak se dostat do FORTUNA:LIGA Fanzony? Stačí mít vstupenku zakoupenou v předprodeji, načíst si vstupenku v turniketu na hlavním vstupu a jít si užít zábavu a soutěžit o ceny. Do 14:00 nebude možné jít z fanzony směrem ke stánkům s občerstvením. Tento prostor bude zpřístupněn po 14:00.

STÁNKY S OBČERSTVENÍM

U stánků s občerstvením jsme posílili jak personál, tak zásobování, aby bylo při utkání se Slavií Praha vše v pořádku. Nezapomeňte, že se ve stáncích může platit také kartou, což výrazně urychlí proces nákupu. Nicméně po prvním letošním utkání víme, kde jsou určité limity a budeme se snažit na nich pracovat, abychom tyto nedostatky odstranili.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.

JABLONECKÝ GÓL

Náš pravidelný zápasový magazín Jablonecký gól doznal jedné zásadní změny. S ohledem na více okolností jsme se rozhodli již nevydávat tištěný bulletin v omezeném nákladu kusů, ale prostřednictvím počítače nebo mobilních telefonů jej dostat přímo ke každému z vás. U vstupů do sektorů na tribunách najdete zelenobílé tabulky s označením JABLONECKÝ GÓL V MOBILU a jediné co musíte udělat, je načíst si QR kód na tabulce a otevřít odkaz.

FANOUŠCI SLAVIE PRAHA

Pro fanoušky SK Slavia Praha je vyhrazena jižní tribuna C - sektory B (jeho část ve vyhrazeném prostoru), C, D a vlajkonoši hosté. Pro urychlení napouštění fanoušků na tribuny jsou pro příznivce Slavie připraveny vstupy 4 a 5 (viz. plánek). Klec v sektoru hostů bude otevřená a průchozí, takže prosíme o využití obou vstupů 4 a 5. Na pokladně 6 se dá platit také kartou, ale doporučujeme mít již vstupenku zajištěnou z předprodeje, ať se zbytečně nezdržujete u vstupu a jste včas na tribuně. Pokladna 7 bude z provozních důvodů uzavřena.

Pro tribunu JIH - C jsme posílili také stánky s občerstvením a bude přidána výčepní stanice navíc a možnost platby kartou ve stánku s občerstvením. Stejně tak je vyšší i počet sociálních zařízení, byť na pevné zázemí stále čekáme.


Author Redakce
Sdílet článek