Article image

V neděli nás čeká derby s Libercem!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
1:1
FORTUNA:LIGA, 8. kolo ne 17. 9. 2023, 15:00
Reportáž

V 8. kole FORTUNA:LIGY přivítáme na Střelnici sousední FC Slovan Liberec v tradičním derby, které nyní zapíše 61. pokračování! Vstupenky jsou v prodeji také online a těšit se můžete na oblíbenou fanzónu se soutěžemi o věcné ceny.

Také třetí domácí zápas této sezóny nabídne třaskavý souboj! Do Jablonce přijede k podještědskému derby FC Slovan Liberec.

KOUPIT VSTUPENKY

Vstupenky jsou v prodeji online a to včetně sektoru hostů pro příznivce FC Slovan Liberec.

Utkání je zařazeno do I. cenové kategorie. Cena vstupenek v hodnotě 400,- Kč je jednotná do všech sektorů na všech tribunách na stadionu. Pro jednorázové vstupenky od letošní sezóny nelze využívat slev pro důchodce, ženy a studenty. Jediná možnost na získání levnější jednorázové vstupenky je pro děti do 140 cm výšky. Pokud si přejete získat výhodnější zlevněné vstupné, stále si můžete zakoupit permanentku. A právě s permanentkou získáte největší slevy na jednotlivé zápasy.

OTEVŘENÍ STADIONU

Brány Stadionu Střelnice se od nového soutěžního ročníku 2023/2024 otevřou vždy 60 minut před výkopem. V utkání proti Liberci to je tedy ve 14:00! Jedinou výjimkou je hlavní vstup Stadionu Střelnice (u tribuny A), kde bude od 13:30 otevřený přístup do FANZONY AUTO KP PLUS.

STÁNKY S OBČERSTVENÍM

U stánků s občerstvením jsme posílili jak personál, tak zásobování, aby bylo při utkání s Libercem vše v pořádku. Nezapomeňte, že se ve stáncích může platit také kartou, což výrazně urychlí proces nákupu. Postupně se snažíme pracovat na podnětech od fanoušků, abychom některé nedostatky odstranili.

FANZONA AUTO KP PLUS

Pro utkání s Libercem jsme si pro fanoušky opět připravili fanzonu u hlavního vstupu Stadionu Střelnice. Fanzona bude tradičně na prostranství za hlavním vstupem na tribunu A u budovy Střelnice. Přijď na stadion o něco dřív a vychutnej si zábavný program se svými kamarády ještě před samotným fotbalem. Můžeš vyhrát poukaz na slevu na nákup domácího dresu pro sezónu 2023/2024!

Atrakce na místě:

  • fotbal šipky se soutěží o 10 poukazů se slevou na dres v našem fanshopu
  • autogramiáda vybraných hráčů
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • výstava vybraných modelů automobilů z portfolia AUTO KP PLUS
  • malování na obličej
  • maskot sovička Jizerka

Vstup do fanzony bude hlavním vstupem u budovy Střelnice. Fanzona startuje svůj program ve 13:30 a prostor s atrakcemi bude do otevření stadionu oddělen od vnitřního perimetru stadionu, protože Stadion Střelnice oficiálně otevírá své brány ve 14:00! A jak se dostat do FANZONY AUTO KP PLUS? Stačí mít vstupenku zakoupenou v předprodeji, načíst si vstupenku v turniketu na hlavním vstupu a jít si užít zábavu a soutěžit o ceny. Do 14:00 nebude možné jít z fanzony směrem ke stánkům s občerstvením. Tento prostor bude zpřístupněn po 14:00.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.

JABLONECKÝ GÓL + SPECIÁLNÍ AKCE!

Náš pravidelný zápasový magazín Jablonecký gól doznal jedné zásadní změny. S ohledem na více okolností jsme se rozhodli již nevydávat tištěný bulletin v omezeném nákladu kusů, ale prostřednictvím počítače nebo mobilních telefonů jej dostat přímo ke každému z vás. U vstupů do sektorů na tribunách najdete zelenobílé tabulky s označením JABLONECKÝ GÓL V MOBILU a jediné co musíte udělat, je načíst si QR kód na tabulce a otevřít odkaz. Uvnitř magazínu najdete speciální slevu 25% na zelené domácí dresy a vybrané triko v našem fanshopu! Akce bude platit do úterý 19. září do 12:00! Více informací se dozvíte v online magazínu k utkání s Libercem.

PLÁN STADIONU STŘELNICE

Abyste našli správný vstup na Stadion Střelnice, mrkněte se na plánek níže.


Author Redakce
Sdílet článek