Article image

Fanzona AUTO KP PLUS na Střelnici

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
1:1
FORTUNA:LIGA, 8. kolo ne 17. 9. 2023, 15:00
Reportáž

Před utkáním s Libercem jsme si pro fanoušky opět připravili fanzónu u hlavního vstupu stadionu Střelnice s naším partnerem AUTO KP PLUS.

Pro utkání s Libercem jsme si pro fanoušky opět připravili fanzonu u hlavního vstupu Stadionu Střelnice. FANZONA AUTO KP PLUS bude tradičně na prostranství za hlavním vstupem na tribunu A u budovy Střelnice. Přijď na stadion o něco dřív a vychutnej si zábavný program se svými kamarády ještě před samotným fotbalem. Můžeš vyhrát poukaz na slevu na nákup domácího dresu pro sezónu 2023/2024!

Atrakce na místě:

  • fotbal šipky se soutěží o 10 poukazů se slevou na dres v našem fanshopu
  • autogramiáda vybraných hráčů
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • výstava vybraných modelů automobilů z portfolia AUTO KP PLUS
  • malování na obličej
  • maskot sovička Jizerka

U FANZONY AUTO KP PLUS bude také zajištěno občerstvení včetně piva, klobás, nealkoholických nápojů a kávy. Stánek s občerstvením je tradičně umístěn poblíž fanshopu.

Vstup do fanzony bude hlavním vstupem u budovy Střelnice. Fanzona startuje svůj program ve 13:30 a prostor s atrakcemi bude do otevření stadionu oddělen od vnitřního perimetru stadionu, protože Stadion Střelnice oficiálně otevírá své brány ve 14:00! A jak se dostat do FANZONY AUTO KP PLUS? Stačí mít vstupenku zakoupenou v předprodeji, načíst si vstupenku v turniketu na hlavním vstupu a jít si užít zábavu a soutěžit o ceny. Do 14:00 nebude možné jít z fanzony směrem ke stánkům s občerstvením. Tento prostor bude zpřístupněn po 14:00.

Fotbalšipky

Skákací hrad a maxiklouzačka


Author Redakce
Sdílet článek