Article image

Jablonec opět po letech poděkuje hasičům!

Team logo Team logo
FK Jablonec Bohemians Praha 1905
0:1
FORTUNA:LIGA, 12. kolo ne 22. 10. 2023, 18:00
Reportáž

Teď máme před sebou reprezentační přestávku, po které nás čeká domácí utkání s Bohemians Praha 1905. Při tomto utkání se vrací oblíbený projekt Jablonec hasičům!

Projekt Jablonec hasičům vznikl v roce 2015 jako forma veřejného poděkování profesionálním a dobrovolným hasičům z našeho regionu za každodenní obětavou a náročnou práci pro veřejnost. Všichni si uvědomujeme, jak důležití hasiči pro nás všechny jsou a zaslouží si za to velký obdiv.

PODĚKUJTE SPOLEČNĚ S NÁMI

A právě na utkání FK Jablonec – Bohemians Praha 1905, které se odehraje v neděli 22. října od 18:00 na jablonecké Střelnici, jsme pozvali prostřednictvím Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje profesionální i dobrovolné hasiče s rodinami, aby si s námi užili příjemné odpoledne a my jim mohli společně s fanoušky poděkovat.

V týdnu před utkáním vám také opět představíme vybraný příběh našich hasičů, kteří ve svém oboru patří do světové elity při záchranných misích tzv. USAR týmů (Urban Search And Rescue), tedy týmů, které vyhledávají zraněné po přírodních katastrofách, např. zemětřesení.

Ještě před samotným výkopem bude pro fanoušky připravena fanzona plná hasičské techniky a zábavy a atrakcí pro děti. Ta se fanouškům otevře v 15:00!

VÍKEND OTCŮ = DĚTI DO 140 CM ZDARMA!

V rámci 12. kola FORTUNA:LIGY připravila Ligová fotbalová asociace Víkend otců. Tradiční akce, která má za cíl přivést k návštěvě ligových utkání co nejvíce rodin s dětmi, se znovu hlásí o slovo. A při této příležitosti jsme připravili akci na dětské vstupenky. Na utkání proti Bohemians Praha 1905, při kterém společně poděkujeme hasičům z našeho kraje, mají děti do 140 cm vstup zdarma! Stačí si v den utkání na kterékoliv pokladně vyzvednout volnou vstupenku pro dítě a je to!

Přijďte si s námi užít plno zábavy s Hasičským záchranným sborem Libereckého kraje a poděkovat členům profesionálních a dobrovolných jednotek za jejich obětavou službu veřejnosti. Zaslouží si to.

Author Redakce
Sdílet článek