Article image

Žáci U14 zakončili podzim vítězstvím na Meteoru Praha

Podzimní část soutěže o víkendu zakončili také naší mladší žáci kategorie U14, kteří zvítězili 4:2 na Meteoru Praha. V článku najdete i video sestřih branek.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a v 8. minutě se dostali do vedení 0:1. Získávali jsme míče na polovině soupeře a vytvářeli si další tlak. Ve 34. minutě jsme se dostali do vedení 0:2. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v aktivní hře a navýšit vedení. Ovšem domácí tým působil velice houževnatě a ve 49. minutě snížil na 1:2. O deset minut déle jsme opět odskočili a získali dvoubrankové vedení 1:3. V 67. minutě opět domácí snížili na 2:3 a drama mohlo pokračovat. Šest minut před koncem jsme se brankou na 2:4 uklidnili a utkání dotáhli do vítězného konce.

V podzimní části jsme si v žákovské lize připsali pět vítězství, v dalších šesti utkáních jsme podali slušný výkon, ale soupeř byl o branku či 2 lepší, ve čtyřech utkáních byl soupeř jasně nad naše síly.

Během zimní přípravy nás čeká spousta tréninkových jednotek, 6 přátelských utkání a soustředění v Rokytnici nad Jizerou. Budeme pracovat na posunu každého hráče a snažit se posunout i jako tým.


Author Jan Kozderka
Sdílet článek