Article image

Utkání s Teplicemi je odloženo na neurčito

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Teplice
3:2
FORTUNA:LIGA, 17. kolo st 6. 12. 2023, 17:00
Reportáž

Nezpůsobilá hrací plocha při vydatném sněžení zapříčinila, že se utkání 17. kola FORTUNA:LIGY na Střelnici mezi Jabloncem a Teplicemi neodehraje. O náhradním termínu se rozhodne později.

Sněhová nadílka zasypala Střelnici také v týdnu před utkáním s Pardubicemi. Systém vyhřívání hrací plochy je v nepřetržitém provozu od středy 22. listopadu. Vlivem vydatného spadu sněhu i v posledních dnech je hrací plocha pro utkání s Teplicemi nezpůsobilá.

„Vyhřívání hřiště je v provozu delší dobu, již před utkáním s Pardubicemi, ale největší komplikací před zápasem s Teplicemi je pokračující sněžení. Sníh tedy pomalu odtává, ale připadá další a další. Najet na hřiště s technikou nelze, protože horní vrstva je podmáčená,“ vysvětluje logické důvody odložení utkání mluvčí klubu Martin Bergman.

Příroda tentokrát zvítězila a bude se hledat náhradní termín pro utkání mezi Jabloncem a Teplicemi. Zakoupené vstupenky zůstanou v platnosti i pro náhradní termín, případně budou vráceny peníze, pokud vám náhradní termín nebude vyhovovat.


Author Redakce
Sdílet článek