Article image

Oslabená U18 nedokázala zvítězit nad Bohemians Praha

I přes možnost jít do vedení, kterou však U18 nevyužila, prohrála s domácím celkem FK Bohemians Praha 1:6. Utkání hodnotí trenér Stanislav Bejda.

Do zápasu jsme vstupovali ve slepené sestavě, a navíc někteří hráči museli alternovat na jiných postech. Proto jsme začali s defenzivnější taktikou, z které budeme přecházet v určitých situacích do vysokého presinku. První půli jsme to zvládali velmi dobře a měli možnost jít i do vedení Finnimorem. A byl malý zázrak, že jsme šli do kabin za bezbrankového stavu.

V druhé půli jsme vydrželi už jen 12 minut. Domácí nás poprvé dokázali překonat v 58. min., poténaši kluci přidali několik zbytečných chyb, na 1:4 korigoval Hanuš a po prostřídání inkasoval Lukeš ještě dva laciné goly. Škoda, že v základní sestavě musí hrát více hráčů, kteří dohání tréninkové manko a navíc nám chybí hráči, kteří dostávají menší minutáž v A dorostu a tím pádem nemáme dostatečnou kvalitu na konkurenceschopnost s těmito kvalitními týmy.

FA Jablonec U18 - FK Bohemians Praha 1:6 (0:0)

Sestava FA Jablonec U18: Lukeš (87. Špís) – Holý, Klucký, Duštíra, Rubeš (68. Conway) – Nguyen c, Hanuš, Finnimore, Samodeyko (75. Rada), Svoboda – Hanuš


Author Redakce
Sdílet článek