Article image

Děti vstup zdarma a Fanzona AUTO KP PLUS!

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
1:1
FORTUNA:LIGA, 30. kolo ne 28. 4. 2024, 15:00
Reportáž

Před výkopem nedělního utkání FK Jablonec - FK Mladá Boleslav si mohou návštěvníci užít plno zábavy ve fanzoně AUTO KP PLUS u hlavního vstupu stadionu Střelnice. Nezapomeňte, že děti mají vstup na utkání ZDARMA!

Na utkání proti Mladé Boleslavi jsme připravili opět akci pro naše mladší fanoušky. Navíc maji děti na polsední utkání základní části FORTUNA:LIGY vstup ZDARMA!

VSTUPENKY ONLINE

Fanzona AUTO KP PLUS

V něděli se mohou děti a dospělí těšit na zábavný doprovodný program před výkopem zápasu s Mladou Boleslaví. U hlavního vstupu stadionu Střelnice bude připravena fanzona AUTO KP PLUS, kde najdete oblíbené atrakce a soutěže, hudební program od DJ a ukázku automobilů našeho partnera AUTO KP PLUS! Na co se můžete v neděli od 13:30 u hlavního vstupu stadionu Střelnice těšit?

  • fotbal šipky se soutěží
  • autogramiáda hráčů A týmu
  • DJ s hudebním setem
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • malování na obličej
  • prezentace automobilů od partnera AUTO KP PLUS

FOTBAL ŠIPKY

NAFUKOVACÍ ATRAKCE PRO DĚTI

PREZENTACE AUTOMOBILŮ

AUTOGRAMIÁDA HRÁČŮ

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA OBČERSTVENÍ U FANZÓNY

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.

PLÁN STADIONU STŘELNICE

Abyste našli správný vstup na Stadion Střelnice, mrkněte se na plánek níže.


Author Redakce
Sdílet článek