Article image

U17 uhrála na horké teplické půdě bezbrankovou remízu

Jablonecký mladší dorost U17 uhrál na horké teplické půdě bezbrankovou remízu. Jablonec převážnou část zápasu hrál pod velkým tlakem domácích, kteří se marně snažili dosáhnout branky. Byli to ale hosté, kteří mohli ve druhém poločase ze dvou úniků skórovat.

Ve 4. minutě Plíšek odrazil střelu soupeře na roh. V 10. minutě další střela domácích s tečí proletěla nad brankou. V 15. minutě podobně skončila rána Kulhánka. Za pět minut se u levé tyče branky hostů neprosadil Hönig. Až v 26. minutě pronikl Velechovský vpravo k brankové čáře a jeho centr před dobíhajícím Sirůčkem lapil brankář. Ve 40. minutě pálil domácí Salaba z výhodné pozice zase těsně vedle. Druhý poločas začal dalším desetiminutovým tlakem domácích, ale bez zakončení. Pak v 54. minutě Velechovského centr zprava před branku Kuhn nasměroval bohužel vedle. V 63. minutě Plíšek zneškodnil střelu Kulhánka. V 68. minutě Kodešova rána po rohovém kopu branku přeletěla. Jablonec se občas z tlaku domácích vymanil. V 71. minutě vystřelil po jednom z mála rohů Ondráček, ale minul. V 78. minutě unikl Kostka, ale nedokázal zamířit přesně do branky. V 84. minutě se na druhé straně vyznamenal gólman Plíšek, který u levé tyče zneškodnil tutovku domácích. V 85. minutě ani druhý unik Kostky nepřinesl úspěch, jeho míč poslaný zleva skončil těsně za zadní tyčí mimo.

FA Jablonec U17 - FK Teplice 0:0

Sestava: Plíšek – Ondráček, Mejsnar, Růta – Sirůček F., Jodas, Vrabec, Kuhn, Pošmourný (79.Rejnart) – Kostka, Velechovský (89.Hanč)


Author Redakce
Sdílet článek