Article image

Finále krajského poháru na Střelnici!

Ve středu 12. června 2024 hostí stadion Střelnice finálové utkání Poháru LKFS mezi Pěnčínem a Českou Lípou B. Výkop zápasu je v 18:00!

Ve středu poznáme na Střelnici vítěze Poháru Libereckého krajského fotbalového svazu. Diváci uvidí od 18:00 souboj mezi FC Pěnčín a FK Arsenal Česká Lípa B.

Pro diváky bude otevřena pouze hlavní tribuna a hlavní vstup se otevře v 17:00! Pro návštěvníky bude připravena fanzona s doprovodným programem u hlavního vstupu. Vstupenky budou v prodeji na INFOCENTRU u hlavního vstupu - základní vstupné je 50 Kč, ženy a děti mají vstup zdarma.

FC Pěnčín

Účastník krajského přeboru mužů Libereckého kraje. Po 25 kolech je Pěnčín na 2. místě tabulky se ziskem 65 bodů za 21 výher, 2 remízy a 2 prohry při skóre 85:19.

Cesta Pěnčína Pohárem LKFS začala v osmifinále proti Mimoni. Kontumačním výsledkem 3:0 postoupil Pěnčín do dalšího kola. Ve čtvrtfinále pak Pěnčín cestoval do Nového Boru, kde zvítězil 5:0 a zajistil si postup mezi nejlepší čtyřku pohárové soutěže. V semifinále se odehrála bitva v regionálním derby s Velkými Hamry B. Po základní hrací době bylo skóre 1:1 a rozhodovaly až kopy ze značky pokutového kopu. V nich byl Pěnčín lepší a postoupil do finále Poháru LKFS.

FK Arsenal Česká Lípa B

Účastník I. B třídy západ, kde je naprosto dominantní. Po 25 zápasech je Arsenal B na 1. místě tabulky se ziskem 70 bodů za 23 výher, 1 remízu a 1 prohru. Náskok 19 bodů na druhý tým tabulky podrthuje skóre České Lípy B 163:28.

V osmifinále poháru hrál Arsenal B doma s Hrádkem nad Nisou a po výsledku 3:1 si Česká Lípa zajistila postup do dalšího kola. Ve čtvrtfinále uhájila Česká Lípa B domácí prostředí a po výhře 5:0 slavila postup do semifinále. V něm Arsenal B přivítal doma Chrastavu. Podobně jako Pěnčín musela Česká Lípa B bojovat o postup až do penalt. Po základní hrací době byl stav 3:3 a po penaltách slavil postup Arsenal B.

Finále poháru LKFS

FC Pěnčín - FK Arsenal Česká Lípa B
Středa 12. června 2023 18:00
Stadion Střelnice


Author Redakce
Sdílet článek