Article image

Jablonečtí odevzdali putovní trofej do rukou hejtmana

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
2:0
Synot liga, 27. kolo ne 10. 5. 2015, 13:15
Reportáž

Podještědské derby je tu! Tým okolo trenéra Šilhavého již cítí napětí před blížícím se derby proti Liberci.

Stejně jako po vítězném podzimním derby U Nisy přijal FK BAUMIT Jablonec před důležitým zápasem hejtman Libereckého kraje pan Martin Půta na své půdě. 

Kapitán Tomáš Hübschman předal slavnostně do rukou hejtmana putovní trofej „V Liberci jsme na podzim zlomili nepříjemné prokletí a chceme nyní potvrdit i v domácím prostředí, že dokážeme i proti Liberci uspět pravidelně,“ pravil při návštěvě Krajského úřadu jablonecký záložník.

Příjemné setkání s hejtmanem si nenechal ujít také hlavní trenér ligového mužstva Jaroslav Šilhavý, který doufá, že příjemnou povinnost v podobě návštěvy brzy zopakuje. „Trofej jsme odevzdali panu hejtmanovi, ale v neděli samozřejmě uděláme všechno pro to, abychom ji zase dokázali vrátit na náš stadion. Věřím, že je v našich silách Slovan opět porazit,“ uzavřel hlavní trenér Baumitu.

Utkání bude mít díky nabitému programu hokejového Mistrovství světa v hokeji netradiční výkop v neděli již v 13:15 hodin. Předprodej vstupenek probíhá online nebo na všech pobočkách společnosti Ticketstream.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek