Article image

Šancí bylo dost, konstatovali trenéři po poháru

Team logo Team logo
FK Dukla Praha FK Jablonec
0:0
MOL Cup, ČF1 čt 3. 3. 2016, 16:00
Reportáž

Trenéři Luboš Kozel a Zdenko Frťala hodnotí úvodní zápas čtvrtfinále poháru MOL Cup, které gólovou radost nepřineslo ani na jednu stranu, ačkoliv šancí měly oba týmy dostatek.

Jablonecký kouč Zdenko Frťala po utkání, v kterém se branky diváci nedočkali, uvedl. „Hlavně v prvním poločase to byl hodně zajímavý zápas na gólové příležitosti. V druhé půli už to bylo o tom, kdo udělá chybu. Po prvním zápase je to tak stále otevřené, ale výsledek 0:0 je hodně zrádný. V druhém zápase si to znova rozdáme a kdo bude efektivnější, postoupí,“ pravil jablonecký kouč.

Jeho svěřenci dnes poprvé na jaře nedokázali skórovat. „I proto musíme ocenit i sílu domácích, předvádí fotbal, který je kvalitní. Šance jsme si dnes vypracovali, ale byly tam finální přihrávky, které jsme mohli vyřešit lépe. Věřím, že doma něco proměníme,“ řekl Frťala, který se vyjádřil i ke střídání zraněného stopera Beneše. „Má koňara, uvidíme, jak se to bude vyvíjet,“ zakončil svá slova k zápasu jablonecký kouč.

Domácí lodivod Luboš Kozel žehral ve svém hodnocení především na zahozené šance. „Chtěli jsme utkání zvládnout bez inkasované branky, to jsme splnili, bohužel jsme nesplnili už druhou část našeho cíle, protože jsme nevstřelili branku. Hráli jsme fotbal, byli jsme aktivnější, ale chybí tomu na naší straně vstřelená branka. Bohužel se nám to tam nepovedlo tam dotlačit. S výkonem jsem spokojenější než s výsledkem. 0:0 je totiž ošidné, rozhodne odveta v Jablonci,“ dodal Kozel.


Author Jan Bendl
Sdílet článek