Article image

Snad jsme Duklu částečně odčinili, věří Doležal

Team logo Team logo
FK Jablonec 1.FC Slovácko
3:1
Synot liga, 26. kolo so 23. 4. 2016, 17:00
Reportáž

Mezi strůjce pohodlné výhry nad Slováckem se svým výkonem zařadil útočník Martin Doležal, který se také zapsal mezi střelce. V lize se náš hráč trefil letos už popáté, celkem už vsítil třicet branek.

O debaklu na Dukle

Myslím, že se nám dnes hodně ulevilo. Debakl na Dukle se nám podařilo alespoň částečně odčinit.

O hře na dva útočníky

Pro útočníka je lepší, když hrajeme ve dvou. V předchozích zápasech nás na hrotu kluci tolik nepodporovali, protože se více koncentrovali, abychom neinkasovali. Když jeden hráč vpředu svede souboj o míč, tak druhý je hned nablízku a mohl pomoci nebo sebrat odražený míč do strany. Myslím, že zrovna dnes nám tohle fungovalo.

O rezervách ve výkonu

Ideál to určitě dnes ještě nebyl. Vždycky tam najdeme nějaké rezervy. Celou sezónu se potýkáme hlavně se zbytečnými ztrátami míče. I to tam dnes bylo párkrát k vidění.

O vstřelené brance

Popsal bych ji asi tak, že jsem posunul míč Pištovi do kraje. On krásně vystřelil a se štěstím se to ke mně odrazilo. Pak nebylo nic složitého dostat balón do sítě.

O přípravě na zápas se Spartou

Tahle výhra nám určitě pomůže. Vždycky se lépe regeneruje po vítězném utkání. Teď máme den a půl na odpočinek a pak se budeme chystat na Spartu. Bude to jistě na trpělivou hru ze zajištěné obrany. Určitě nebudeme chtít dostat nějaký hloupý gól, abychom si vybudovali dobrou pozici do odvety.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek