Article image

V sobotu hrajeme ve Velkých Hamrech

Team logo Team logo
FK Velké Hamry FK Jablonec
0:10
Přípravná utkání, příp. so 24. 6. 2017, 16:30
Reportáž

Po prvním týdnu letní přípravy nás čeká úvodní přípravné utkání. V sobotu zavítáme na pažit místního účastníka krajského přeboru FK Velké Hamry. Výkop zápasu je v 16:30 hodin.

V prvním přípravném utkání fanoušci uvidí kompletní ligový A tým Jablonce včetně prvních letních posil. Chybět budou pouze reprezentanti Adam Zreľák s Michalem Trávníkem, kteří hrají na ME U21 v Polsku.

„Máme za sebou první tréninkový týden a jeho vyvrcholením je utkání s Velkými Hamry. Každý hráč by si měl odehrát poločas, protože máme zdravých dvacet hráčů do hry. Plus ještě budou hráči něco doběhávat. I přesto, že jsou hráči unavení po prvním týdnu, kdy se hodně posiluje a běhá, budeme po hráčích chtít, aby se vydali na maximum během těch 45 minut. Byť je to lehčí soupeř, musí hrát s maximálním nasazením. Chceme od všech stoprocentní přístup,“ říká před sobotním zápasem trenér Jablonce Zdeněk Klucký.

Hned následující týden nás čekají dva druholigoví soupeři. Ve středu na Střížkově proti Viktorii Žižkov a v sobotu 1. července ve Vlašimi.

Utkání s FK Velké Hamry se odehraje v sobotu 24. června od 16:30 hodin na stadionu ve Velkých Hamrech. Přijďte fandit.


Author Martin Bergman
Sdílet článek