Article image

Jaroslav Diviš odchází do Mladé Boleslavi

Jednatřicetiletý fotbalista Jaroslav Diviš na startu letní přípravy přestupuje z Jablonce. Od léta 2018 zamíří do Mladé Boleslavi.

Záložník Jaroslav Diviš odehrál v dresu Jablonce 24 zápasů, ve kterých vstřelil jeden gól. Těžko budeme zapomínat na jeho parádní trefu do sítě Liberce ve vítězném derby na Střelnici, které jsme vyhráli 2:0. V 86. minutě zvyšoval střelou z pětadvaceti metrů na 2:0.

Nyní Jarda Jablonec opouští a připojil se na startu přípravy k Mladé Boleslavi. 

Jaroslav Diviš se narodil 9. července 1986 v Hustopečích. Ofenzivně laděný krajní záložník, který hraje hlavně na pravé straně, začínal s fotbalem v klubu 1.FC Slovácko. Tam si prošel všemi mládežnickými kategoriemi. V týmu z Uherského Hradiště si odbyl také svou premiéru v nejvyšší soutěži. 28. května 2007 nastoupil na šest minut na Střelnici proti Jablonci, kdy náš tým vyhrál 3:1 v dramatickém závěru zápasu.

Pak hrál divizi za Hlavici a druhou ligu za Vítkovice, následně přestoupil do Slovanu Liberec. Odtud pak hostoval ve slovenském klubu FK Senica, kam později přestoupil. Po necelých třech letech na Slovensku se vrátil domů na Slovácko v 2014. V Jablonci nad Nisou se objevil před rokem a půl. V létě 2018 pak zamířil do další štace do Mladé Boleslavi.

Díky za všechno, Jardo. Ať se ti daří!


Author Martin Bergman
Sdílet článek